Profiteer van
2022 prijzen


Serre

Geniet van extra leefruimte met een glazen serre.

Wat is een serre?

En wat is het verschil met een tuinkamer?
Met een glazen serre aan huis creëer je flink wat extra leefruimte. In Nederland worden verschillende benamingen door elkaar gebruikt, zoals serre of tuinkamer. Een serre en tuinkamer zijn allebei overkappingen met voor- en zijwanden (van glas bijvoorbeeld) die zorgen voor een afgesloten ruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden van buitenaf. Aluminium serres zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kunnen geïsoleerd of niet-geïsoleerd zijn.

De aluminium serres die wij verkopen bieden wel bescherming tegen wind en regen, maar zijn niet geïsoleerd. Het is dus niet mogelijk om de gevel van je huis te doorbreken en daarom noemen wij het liever een tuinkamer

Een passende serre / tuinkamer voor ieder budget

Bij Verasol kun je terecht voor aluminium serres in iedere stijl, binnen elk budget. Neem een kijkje op de pagina’s van onze verschillende typen: Greenline, Profiline en Cube. Deze investering laat de waarde van jouw woning stijgen. Altijd de moeite waard dus.

In 3 stappen naar een Serre

  1. Kies je productlijn: Greenline, Profiline, Cube
  2. Kies je zijwanden (Links en/of Rechts)
  3. Kies je voorwand

#HappyMetVerasol

Ben jij er nog niet helemaal uit hoe je de extra leefruimte van een tuinkamer zou willen inzetten bij jou thuis? Scroll eens door de prachtige beelden van onze klanten die jou voorgingen en ontdek de vele mogelijkheden van de Verasol tuinkamers.

Heb jij een Verasol product en wil je ook graag anderen inspireren voor extra leefruimte? Ontdek hoe jouw mooie foto's ook onderdeel kunnen worden van ons inspiratieplatform! 

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Download ons inspiratiemagazine

Boordevol ideeën en handige informatie voor een veranda of tuinkamer. Vraag het gratis aan.

Een serre als aanbouw

Onze aluminium serres kunnen tegen de gevel van jouw huis of vrij in de tuin geplaatst worden. We spreken dus van een aanbouw. Een serre aan huis is een laagdrempelige en relatief goedkope manier om jouw leefruimte te vergroten. Maak gebruik van een heater of kacheltje om er het hele jaar warmpjes bij te zitten. Met behulp van bijvoorbeeld LED-verlichting en zonwering maak je jouw glazen serre helemaal compleet!

De voordelen van een aluminium serre

Bij Verasol maken we voor al onze producten gebruik van hoogwaardig aluminium. Dit is een zeer licht én ontzettend sterk materiaal. Door de hoge draagkracht van aluminium zijn grote overspanningen geen enkel probleem. De constructie van jouw serre blijft hierdoor slank, zodat je een ongehinderde doorkijk hebt. Daarnaast is aluminium duurzaam en vergt het weinig onderhoud. Een leven lang plezier!

Onbezorgd en snel genieten

Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van aluminium serres, veranda’s, tuinkamers en glazen schuifwanden, kunnen wij jou voorzien van een deskundig en oprecht advies. Vervolgens komen wij jouw glazen serre bij je inmeten, verzorgen we de technische berekeningen en monteren we jouw serre op locatie. Van A tot Z ontzorgt dus.

Doordat al onze producten in onze eigen fabriek in Europa worden geproduceerd, kunnen we onze hoge kwaliteit blijven garanderen. Daarnaast kunnen we snel leveren en is maatwerk altijd mogelijk.

Een Verasol winkel bij jou in de buurt

Wil je onze serres van dichtbij bekijken? Kom dan langs in één van onze Verasol winkels. Hier vind je een breed assortiment aan serres, overkappingen en tuinkamers. Let op: het aanbod verschilt per winkel. Onze adviseurs staan voor je klaar met een vrijblijvend advies en een kop koffie.