Laatste kans:

Nazomer

deals


Aluminium Tuinkamers

Geef je leven de ruimte met een aluminium tuinkamer.

Ben jij op zoek naar extra vierkante meters leefruimte? Ga dan voor een aluminium tuinkamer. Al onze terrasoverkappingen van aluminium zijn uit te breiden met voor- en zijwanden. Zo creëer jij eenvoudig een echte aluminium tuinkamer.

Een tuinkamer is een extra leefruimte waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het is een afgeschermde ruimte, die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen. Bij Verasol start je bij het selecteren van een van onze productlijnen: Verasol GreenlineVerasol Profiline en Verasol Cube.

Na het bepalen van een productlijn die aan al jouw wensen voldoet, kies je een afmeting en type dakbedekking. Daarna pas je jouw tuinkamer helemaal aan naar jouw stijl. Kies uit verschillende kleuren, stijlen en opties. Maak daarna je overkapping compleet met ons diverse aanbod aan voor- en zijwanden om een echte tuinkamer te maken. 

Soorten voor- en zijwanden voor je aluminium tuinkamer

Wij hebben een divers aanbod aan voor- en zijwanden. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Glazen schuifwanden
  • Dichte wand met rabatdelen
  • Aluminium schuifpuien
  • Vaste Kozijnen: Polycarbonaat of glas
  • Kozijnen met ramen en/of deuren

Voordelen aluminium

  • Sterk en licht materiaal
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recyclebaar / Milieuvriendelijk

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!

Aluminium Tuinkamer met schuifpui of glazen schuifwanden

Een buitenkamer van aluminium is erg populair. Veel mensen kiezen voor extra leefruimte door hun overkapping uit te breiden met voor- en zijwanden. Je kan hierbij kiezen uit een glazen schuifpui of glazen schuifwanden. Hiermee krijg je een aangename afgeschermde ruimte waarbij je zelfs op de koudere dagen of avonden lekker kan zitten met een heater. Het verschil tussen een schuifpui of glazen schuifwand? Het glas is bij een schuifpui omlijst door een kozijn/frame en bij een glasschuifwand is dit niet. Voor- of nadelen? Het is een kwestie van smaak wat je mooi vind. Lees meer op onze voor- en zijwanden pagina. 

Wat is het verschil tussen een serre en aluminium tuinkamer?

Een aluminium tuinkamer is een overkapping die volledig af te sluiten is met voor- en zijwanden. Een tuinkamer van aluminium kan tegen de gevel van je huis gemonteerd worden, maar kan ook vrij in de tuin staan. Dankzij de wanden ben je beschermd tegen de wind en ander onaangenaam weer. Wat is dan het verschil? Een tuinkamer is een afgeschermde (maar niet-geïsoleerde) leefruimte en een serre is wel geïsoleerd. Hierbij is het bij een serre mogelijk om de gevel van je huis te doorbreken zonder verlies van warmte. 

Waarmee kan ik mijn Tuinkamer uitbreiden?

Verasol biedt een uiteenlopend assortiment aan opties en accessoires aan. Zo kun je jouw aluminium overkapping op ieder gewenst moment, bijvoorbeeld uitbreiden tot een volledige tuinkamer met verschillende soorten voor- en zijwanden. Naast deze opties kun je ook bij ons terecht voor accessoires als zonweringLED-verlichting en screens. Zo ga jij voor nog meer comfort!  

Verasol Showroom met aluminium tuinkamers

Wil je onze aluminium tuinkamers in het echt zien en beleven? Dan ben je bij één van onze Verasol winkels aan het juiste adres. Hier vind je een breed assortiment aan veranda’s, tuinoverkappingen en tuinkamers. Ook kun je hier terecht voor kozijnen, deuren, glazen schuifwanden en kozijnen. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn. Tot snel!