Laatste kans:

10% korting


Serre aan huis

Geniet van extra leefruimte met een serre aan huis.

Wat is een serre?

En wat is het verschil met een tuinkamer?
Met een glazen serre aan huis creëer je flink wat extra leefruimte. In Nederland worden verschillende benamingen door elkaar gebruikt, zoals serre of tuinkamer. Een serre en tuinkamer zijn allebei overkappingen met voor- en zijwanden (van glas bijvoorbeeld) die zorgen voor een afgesloten ruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden van buitenaf. Aluminium serres zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kunnen geïsoleerd of niet-geïsoleerd zijn.

De aluminium serres die wij verkopen bieden wel bescherming tegen wind en regen, maar zijn niet geïsoleerd. Het is dus niet mogelijk om de gevel van je huis te doorbreken en daarom noemen wij het liever een tuinkamer

Een passende serre / tuinkamer voor ieder budget

Bij Verasol kun je terecht voor aluminium serres in iedere stijl, binnen elk budget. Neem een kijkje op de pagina’s van onze verschillende typen: Greenline, Profiline en Cube. Deze investering laat de waarde van jouw woning stijgen. Altijd de moeite waard dus.

In 3 stappen naar een Serre

  1. Kies je productlijn: Greenline, Profiline, Cube
  2. Kies je zijwanden (Links en/of Rechts)
  3. Kies je voorwand

#HappyMetVerasol

Ben jij er nog niet helemaal uit hoe je de extra leefruimte van een tuinkamer zou willen inzetten bij jou thuis? Scroll eens door de prachtige beelden van onze klanten die jou voorgingen en ontdek de vele mogelijkheden van de Verasol tuinkamers.

Heb jij een Verasol product en wil je ook graag anderen inspireren voor extra leefruimte? Ontdek hoe jouw mooie foto's ook onderdeel kunnen worden van ons inspiratieplatform! 

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.

Wil jij een serre aan huis laten bouwen? Bekijk de mogelijkheden!

Wat is een serre aan huis?

Een serre aan huis is een volledig afgedichte veranda die ervoor zorgt dat je beschut zit tegen regen en wind. Zo kun je vrijwel het hele jaar door van je tuin genieten. Een serre aan huis laten bouwen is een snelle en voordelige mogelijkheid om extra leefruimte te realiseren. De serres van Verasol bestaan uit een aluminium dakconstructie met stevige staanders, een glazen dak en voor- en zijwanden. Zo’n serre is een fijne plek waar je je af en toe even lekker terug kunt trekken. Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een serre die aansluit bij jouw unieke woonwens. 

Wat zijn de voordelen van een serre aan huis?

Door een serre aan huis te laten bouwen creëer je snel en voordelig extra leefruimte en je haalt het buitengevoel naar binnen. Je kunt serre precies inrichten zoals jij het wilt: gebruik hem als speelkamer voor de kinderen of maak er een comfortabel thuiskantoor van. Je kunt alle kanten op! Een serre is bovendien de perfecte plek voor een barbecue met de familie, of een gezellige borrel met vrienden. 

De mogelijkheden van een serre aan huis

Op zoek naar een serre aan huis? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Verasol serres zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium is een onderhoudsvriendelijk materiaal, dus je hebt er weinig omkijken naar. Met de glazen wanden geniet je altijd van een mooi uitzicht en natuurlijke lichtinval.  Je hebt de keuze uit drie lijnen, elk met hun eigen stijl en opties. De tuinkamers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en eenvoudig uit te breiden met opties als zonwering of sfeervolle led-verlichting

Een serre winkel bij jou in de buurt

Droom jij van een huis met een serre? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Kom langs in een van onze winkels! Wij leveren een breed assortiment veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren en glazen schuifwanden zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.