10% korting
op aluminium
kozijnen


Tuinkamers.

Geef je leven de ruimte met een Verasol tuinkamers.

Onze 3 productlijnen voor tuinkamers

Droom jij van extra leefruimte? Het hele jaar buiten genieten of juist meer ruimte binnen creëren? Met een Verasol tuinkamer realiseer je die droom. Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou of jouw woning past. Dat wordt genieten! 

Wat is een tuinkamer?
Een tuinkamer is een combinatie van een veranda en perfect sluitende voor- en zijwanden. Een tuinkamer is een plek waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het is een afgeschermde (maar niet-geïsoleerde) leefruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen.

Bij Verasol bestaat dit altijd uit een aluminium constructie met voor- en zijwanden en een dakbedekking van glas of polycarbonaat en met voor- en zijwanden. Ontdek nu onze drie productlijnen voor aluminium veranda's en tuinkamers. Of bekijk hieronder enkele voorbeeld tuinkamer projecten.

Laat je goed informeren door onze adviseurs voor afwerkings- en interieurmogelijkheden. Denk hierbij aan temperatuurregeling, meubelmaterialen en beplanting.

In 3 stappen naar een tuinkamer

 1. Kies je productlijn: Greenline, Profiline, Cube
 2. Kies je zijwanden (Links en/of Rechts)
 3. Kies je voorwand

*Indicatieprijzen zijn in euro’s, inclusief b.t.w., exclusief transport, fundering & montage.

Betaalbare kwaliteit

Verasol Greenline

De Verasol Greenline staat bekend om zijn hoogwaardige en robuuste kwaliteit tegen een erg aantrekkelijke prijs.

Met de Verasol Greenline heb je naast meer leefruimte, ook vele praktische voordelen. Zo blijft tuinmeubilair ook in de stromende regen droog staan. De Verasol Greenline is naar wens aan te passen door gebruik te maken van de opties en accessoires. Ontdek nu het comfort én gemak.

 • Verkrijgbaar in 2 kleuren en 3 stijlen
 • Ook geschikt voor zelfmontage
 • Standaard 5 jaar garantie

Grenzeloze keuzemogelijkheden

Verasol Profiline

Wil jij ieder seizoen kunnen genieten van meer leefruimte? Met de Verasol Profiline worden die dromen werkelijkheid.

De Verasol Profiline heeft grenzeloze keuzemogelijkheden in opties en accessoires, waardoor jij de volledige keuzevrijheid hebt. Dankzij een stevigere constructie, is de Profiline in meer afmetingen zonder extra staanders (ook tot vier meter diep bij glas) te verkrijgen dan de Verasol Greenline.

 • Verkrijgbaar in 15 kleuren
 • Volledig naar wens samen te stellen
 • Standaard 10 jaar garantie

Robuust design

Verasol Cube

Ben jij op zoek naar een unieke en stijlvolle veranda of tuinkamer om de uitstraling van jouw leefomgeving naar een hoger niveau te tillen? Met een Verasol Cube realiseer jij die wens. 

De Verasol Cube is exclusief door Verasol ontwikkeld en onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie, zonder zichtbare dakhelling. Maak jouw Cube compleet door te kiezen uit diverse luxe opties en accessoires.

 • Verkrijgbaar in 2 kleuren
 • Geen zichtbare dakhelling
 • Standaard 10 jaar garantie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren in een Verasol winkel.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Bezoek een Verasol winkel.

Download gratis

Ons inspiratie magazine

 • 45 pagina's aan inspiratie
 • Boordevol handige informatie
 • Voor een compleet overzicht

Wat is een tuinkamer? 

Een tuinkamer is een combinatie van een veranda en perfect sluitende voor- en zijwanden. In Nederland worden verschillende benamingen door elkaar gebruikt, zoals serre of tuinkamer. Een aluminium tuinkamer is een plek waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het is een afgeschermde (maar niet-geïsoleerde) leefruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen. Bij Verasol is dit altijd een aluminium constructie met een glas of polycarbonaat dakbedekking en met voor- en zijwanden. Hiervoor kan je kiezen uit: Kozijnen, deuren, ramen, schuifpuien, rabatdelen, glazen schuifwanden. Deze wanden zijn in vele uitvoeringen leverbaar. Laat je hierover goed informeren door onze adviseurs. 

Heb je al een bestaande (Verasol) terrasoverkapping? Geen probleem. Verasol heeft een groot aanbod aan zij- en voorwanden om van jouw overkapping een tuinkamer te maken. Zo kun je kiezen uit glazen schuifwanden, kozijnen (met deuren, draai- en kiepramen) en schuifpuien. Wij helpen je graag met het maken van je keuze. 

Welke tuinkamers heeft Verasol? 

Bij Verasol vind je tuinkamers in iedere stijl, binnen elk budget. Elk van onze productlijnen is door middel van voor- en zijwanden - nu of later - eenvoudig uit te breiden tot volledige tuinkamer. Kijk dus gerust rond op de pagina's van de Greeline, Profiline en Cube.

Opties en accessoires

Met glazen schuifwanden zit je er ook op de frissere dagen aangenaam bij. Een tuinkamer is niet geïsoleerd. Wil je je tuinkamer nog verder aankleden?  Kies dan voor LED-verlichting, screens en/of zonwering. Ontdek alle mogelijkheden op onze opties & accessoires pagina.

Een Verasol winkel bij jou in de buurt

Wil je onze producten in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze Verasol winkels. Hier vind je een groot deel van ons assortiment in het wild. Of je nu gaat voor een veranda, terrasoverkapping of tuinkamer, bij Verasol ben je aan het juiste adres.