Zelfmontage

Ga jij zelf je overkapping monteren? Op deze pagina lees je al onze handleidingen, instructies, tips & tricks. Twijfel je nog of jouw doe-het-zelf vaardigheden goed genoeg zijn om zelf jouw overkapping te monteren? Dat is niet nodig, want echt iedereen die een beetje handig is kan dit! 

2. Greenline Montagetips

Om je te helpen met de montage kun je onze handige instructievideo bekijken:


 

 

Greenline handleiding

FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Hiernaast vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Op zoek naar nog meer informatie (en inspiratie)? Lees dan onze volledige FAQ

Is het plaatsen van een veranda moeilijk? Kan ik dit zelf?

Ben jij een echte doe-het-zelver en draai je je hand niet om voor een nieuw project? Neem dan het heft in eigen handen met onze uitgebreide handleiding voor de Greenline veranda. Voor vragen kun je uiteraard bij ons terecht. Wil je meer weten? Lees dan onze blog over hoe monteer ik mijn veranda.

Open/sluit accordeon

Heb ik een bouwvergunning nodig?

Een veranda of tuinkamer valt onder de zogenaamde ‘bijbehorende bouwwerken’. Het bouwen van zo’n bijbehorend bouwwerk gaat gepaard met hele duidelijke, maar erg specifieke regels met veel uitzonderingen. Maar voordat de moed je in de schoenen zakt, goed nieuws: wanneer je rekening houdt met een aantal zaken voorkom je dat je een aanvraag moet doen. En dat betekent dat die overkapping er gewoon mag komen. Zonder vergunning, en zonder rompslomp.  

Lees onze blog hierover.

Open/sluit accordeon