Klantenservice

Verasol staat voor je klaar. Iedere dag van de week. 

Verasol staat voor jou klaar.

Heb je een vraag of opmerking over één van onderstaande onderwerpen?
Neem contact op met een Verasol winkel bij jou in de buurt. 

  • Product informatie
  • Prijzen
  • Leveringen & montage
  • Afspraken
  • Klachten
  • Service verzoeken
  • Nabestelling van onderdelen

Een Verasol winkel staat voor jou klaar. 

Staat je vraag er niet bij?
Bekijk dan de veelgestelde vragen pagina of neem contact op met een winkel.
Toch nog een vraag? Vul dan het klantenservice formulier in. We reageren gemiddeld binnen 2 werkdagen.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom is inmeten zo belangrijk?

Je hebt kort of lang met het idee rondgelopen om een veranda, terrasoverkapping, tuinkamer of glazen schuifwand te kopen. Nu heb je eindelijk de kans! Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat het product dat je koopt volledig aan jouw wensen voldoet. Dan ben je bij Verasol aan het juiste adres. Maatwerk is voor ons namelijk geen enkel probleem. 

Hierbij wordt er niet alleen rekening gehouden met de afmetingen van jouw product, maar ook de situatie waarin deze geplaatst wordt. Iedere tuin of woning heeft namelijk zijn eigen kenmerken: een lamp aan de muur, een regenpijp op een gekke plek, een lage dakgoot, etc. 

Om er zeker van te zijn dat we tijdens het monteren niet voor onverwachte zaken komen te staan, meten we het product graag bij je in. Op dat moment bekijken we de situatie en passen we de tekening waar nodig aan. 

Open/sluit accordeon

Hoeveel onderhoud vergt een veranda?

Hoewel een aluminium veranda of tuinkamer minimaal onderhoud vereist, is een goede schoonmaakbeurt nooit weg. Zo zorg je ervoor dat je niet alleen nu, maar ook over tien jaar nog altijd zorgeloos kunt genieten van die heerlijke plek in je tuin. In deze blog..... lees meer

Open/sluit accordeon

Is een veranda of tuinkamer een waardevolle investering?

Een veranda of tuinkamer aan huis - of je nu kiest voor een Greenline, Profiline óf een Cube - is altijd een waardevolle investering. Een veranda geeft namelijk direct een ruimtelijker effect zonder grote verbouwing! Ook geeft een veranda je de mogelijkheid om het hele jaar door te kunnen genieten van jouw tuin. Je zit namelijk altijd lekker droog en beschut. 

Wil je nog een stapje verder gaan? Met verschillende soorten voor- en zijwanden maak jij van jouw veranda een echte tuinkamer. Dit kan nu, maar ook in een later stadium.

Open/sluit accordeon

Heb ik een bouwvergunning nodig?

Een veranda of tuinkamer valt onder de zogenaamde ‘bijbehorende bouwwerken’. Het bouwen van zo’n bijbehorend bouwwerk gaat gepaard met hele duidelijke, maar erg specifieke regels met veel uitzonderingen. Maar voordat de moed je in de schoenen zakt, goed nieuws: wanneer je rekening houdt met een aantal zaken voorkom je dat je een aanvraag moet doen. En dat betekent dat die overkapping er gewoon mag komen. Zonder vergunning, en zonder rompslomp.  

Lees onze blog hierover.

Open/sluit accordeon

Is het plaatsen van een veranda moeilijk? Kan ik dit zelf?

Ben jij een echte doe-het-zelver en draai je je hand niet om voor een nieuw project? Neem dan het heft in eigen handen met onze uitgebreide handleiding voor de Greenline veranda. Voor vragen kun je uiteraard bij ons terecht. Wil je meer weten? Lees dan onze blog over hoe monteer ik mijn veranda.

Open/sluit accordeon

Klantenservice formulier

1. Reden van contact
2. Toelichting
3. Jouw gegevens
4. Samenvatting