Over Verasol

Geef je leven de ruimte.

Wanneer je langer wilt genieten van het leven buiten, ben je bij Verasol aan het juiste adres. Met een veranda of tuinkamer zit je er namelijk nog vaker, nog comfortabeler bij. Lekker ontbijten in de ochtendzon, dineren onder de sterrenhemel of gewoon een plek waar de kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen. Geef je leven de ruimte met Verasol.

Onze missie? Meer ruimte om te genieten, voor iedereen.

- Al meer dan 20 jaar dé inspirerende verandaspecialist -

Onze belofte

Ontzorgen van A tot Z

Wij nemen alle zorg uit handen. Van ontwerpen, inmeten en de technische berekeningen tot het plaatsen, onderhouden en repareren van jouw product. Wij zijn er voor jou. Hier lees je meer over onze werkwijze.

Voor iedereen

Wat je wens of budget ook is, wij helpen jou met een passende oplossing. Onze producten zijn verkrijgbaar in veel stijlen en kleuren en zijn uit te breiden met extra opties. Zo vind je altijd iets naar wens. 

Volledig op maat

Jij hebt een droom. Wij helpen jou deze realiseren. Doordat wij al onze producten in eigen fabriek produceren, is maatwerk altijd mogelijk. Je kunt het dus zo gek niet bedenken. 

Eigen productie

Al onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Wachtendonk, Duitsland. Hier staan passie en vakmanschap hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit die je van ons gewend bent, blijven waarborgen. 

Jouw droom, onze producten

Zo helpen wij extra leefruimte realiseren

Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van aluminium veranda’s, terrasoverkappingen, tuinkamers en glazen schuifwanden kunnen wij jou perfect van dienst zijn. 

 • Wij voorzien jou altijd van deskundig advies.
 • Komen het product bij jou thuis inmeten.
 • Verzorgen de technische berekeningen.
 • En we komen jouw gekozen extra leefruimte voor je monteren.

Zo ontzorgen wij jou echt van A tot Z. 

Liever zelf doen? Kan met een aantal van onze producten prima. Ook dan staan we uiteraard voor je klaar met advies en hulp.  

 

Al onze producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor we kwaliteit, snelle levering en maatwerk kunnen garanderen.
Zo sluit een product altijd precies aan op jouw wensen en kan je zorgeloos genieten met onze garantie van 5 of 10 jaar.

Inspiratie opdoen? Bezoek een Verasol winkel bij jou in de buurt.

Historie

Waar komen we vandaan?

In 2001 is Verasol begonnen met het ontwerpen, produceren en verkopen van terrasoverkappingen en veranda’s. Een uitstekend en duurzaam alternatief voor het populaire knikarm zonnescherm.  Een veranda of tuinkamer geeft je meer ruimte om te leven, het hele jaar door, binnen én buiten.

Verasol groeit nog steeds. Inmiddels hebben we in Nederland en Duitsland een positieve naam opgebouwd. Dankzij ons dealernetwerk en onze eigen winkels is er altijd een Verasol winkel bij jou in de buurt. 

We beschikken over onze eigen ‘state of the art’ productiefaciliteiten in Duitsland, waar wij jouw producten op maat maken. Hierdoor bieden wij meer keuzeopties, stijlen, accessoires en montage mogelijkheden aan dan iedere andere aanbieder.

Zo zorgen wij al twintig jaar voor extra leefruimte om te genieten.

 

  Verasol is onderdeel van de Home & Garden Solutions groep.

  Verasol Winkels

  Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

  Bekijk de actiefolder

  Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!