Over Verasol

Geef je leven de ruimte

Wanneer je langer wilt genieten van het leven buiten, ben je bij Verasol aan het juiste adres. Met een veranda of tuinkamer zit je er namelijk nog vaker, nog comfortabeler bij. Voor een ontbijtje in de ochtendzon, dineren onder de sterrenhemel of gewoon een plek waar de kinderen veilig naar hartenlust kunnen spelen. Geef je leven de ruimte met Verasol.

- Al 20 jaar de inspirerende verandaspecialist - 

Historie

Waar komen we vandaan?

In 2001 is Verasol begonnen met het ontwerpen, produceren en verkopen van terrasoverkappingen en veranda’s. Een uitstekend en duurzaam alternatief voor het populaire knikarm zonnescherm.  Een veranda geeft je meer ruimte om te leven, het hele jaar door, binnen én buiten.

Verasol groeit en heeft inmiddels in Nederland en Duitsland een positieve naam opgebouwd in de markt van veranda’s. Met een uitstekend dealer netwerk en eigen winkels is er altijd een Verasol winkel bij jou in de buurt. Tevens beschikken we over een ‘state of the art’ productiefaciliteiten in Duitsland, waar wij jouw product (indien gewenst) op maat kunnen maken. Hierdoor bieden wij meer keuzeopties, stijlen, accessoires en montage mogelijkheden aan dan iedere andere aanbieder. Je kunt vandaag de dag niet alleen bij ons terecht voor onderhoudsarme aluminium veranda’s, maar ook voor tuinkamers, glazen schuifwanden, carports en aluminium schuttingen. 

Zo zorgen wij al twintig jaar voor extra leefruimte om te genieten.

 

  Overkappen en beschermen van jouw leefruimte

  Creëer extra leefruimte

  Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van aluminium veranda’s, terrasoverkappingen, tuinkamers en glazen schuifwanden kunnen wij jou voorzien van deskundig advies. Waarna we het product bij je komen inmeten, de technische berekeningen verzorgen en de montage op ons nemen.
  Zo ontzorgen wij jou van A tot Z. 

  Al onze producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor we kwaliteit, snelle levering en maatwerk kunnen garanderen. Zo sluit een product altijd precies aan op jouw wensen en kan je zorgeloos genieten met onze garantie van 5 of 10 jaar.

  Inspiratie opdoen? Bezoek een Verasol winkel bij jou in de buurt.

  Geef je leven de Ruimte.

  Verasol is onderdeel van de Home & Garden Solutions groep.

   

  Onze producten 

  Je kunt bij Verasol terecht voor totaaloplossingen voor overkappingen, veranda’s, tuinkamers en glazen schuifwanden.

  Onze producten zijn betaalbaar én duurzaam. Met een product van Verasol kun je dus écht onbezorgd genieten. Nu en in de toekomst. 

  En dankzij onze drie productcategorieën hebben we altijd een oplossing die past bij jouw wens en budget! 

  Onze belofte

  Ontzorgen van A tot Z

  Wij nemen alle zorg uit handen. Van ontwerpen, inmeten en de technische berekeningen tot het plaatsen, onderhouden en repareren van jouw product. Wij zijn er voor jou. 

  Voor iedereen

  Wat je wens of budget ook is, wij helpen jou met een passende oplossing. Onze producten zijn verkrijgbaar in veel stijlen en kleuren en zijn uit te breiden met extra opties. Zo vind je altijd iets naar wens. 

  Volledig op maat

  Jij hebt een droom. Wij helpen jou deze realiseren. Doordat wij al onze producten in eigen fabriek produceren, is maatwerk altijd mogelijk. Je kunt het dus zo gek niet bedenken. 

  Eigen productie

  Al onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Wachtendonk, Duitsland. Hier staan passie en vakmanschap hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit die je van ons gewend bent, blijven waarborgen. 

  Waar gaan we voor

  Onze missie

  Meer ruimte om te genieten, voor iedereen.

  Ben jij op zoek naar meer leefruimte? Bezoek onze winkels en ontdek alle mogelijkheden. 

  Verasol Winkels

  Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

  Download ons inspiratiemagazine

  Boordevol ideeën en handige informatie voor een veranda of tuinkamer. Vraag het gratis aan.