verasol-beste-deal-garantie-rf

Verasol® veranda’s: duurzaam en stijlvol

Wilt u ook langer genieten van het buitenleven? Dan bent u bij uw Verasol® Selected Dealer op het goede adres. Daar vindt u een breed assortiment aluminium veranda's en heeft u keuze uit vele verschillende opties, zoals veranda verlichting of een heater voor meer comfort.

Drie veranda types

Greenline

Kenmerken:

  • - Milieubewust
  • - Efficiënte productie
  • - Eenvoudige montage

Prijs:
Verkrijgbaar vanaf: € 798,-

 

> Meer informatie

Profiline

Kenmerken:

  • - Keuze uit 14 kleuruitvoeringen
  • - Volledig maatwerk
  • - Keuze uit 6 soorten dakbedekking

Prijs:
Verkrijgbaar vanaf: € 1.322,-

 

> Meer informatie

Highline

Kenmerken:

  • - Stevige constructie
  • - Hoogwaardig materiaal
  • - Vele keuzemogelijkheden

Prijs:
Verkrijgbaar vanaf: € 2.250,-

 

> Meer informatie

 

Verasol® hanteert drie soorten veranda's met elk hun eigen kenmerken:
Greenline veranda: deze veranda kenmerkt zich door de milieubewuste, efficiente productie en eenvoudige montage. De Greenline veranda is verkrijgbaar vanaf € 798,- en uit te breiden met verschillende opties.
Profiline veranda: deze veranda kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw van de veranda. De Profiline veranda is verkrijgbaar vanaf € 1.322,- en is geheel aan te kleden naar uw wensen.
Highline veranda: deze veranda kenmerkt zich door de extra stevige constructie met gebruik van speciale XS-profielen, hoogwaardige materialen en vele keuzemogelijkheden. De Highline veranda is verkrijgbaar vanaf € 2.250,- en wordt volledig op maat voor u gemaakt.

 

17 jaar Verasol® veranda's

Verasol® biedt al 17 jaar hoogwaardige aluminium veranda's. Met de Greenline, Profiline en Highline Veranda biedt Verasol® altijd een passende veranda naar uw wens. Op deze manier kunt u gedurende vele maanden per jaar heerlijk genieten van het buitenleven.

Contact

Heeft u een interessante veranda gezien die overeenkomt met uw wensen of wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die Verasol® u biedt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte opvragen waarbij u uw specifieke wensen exact kunt weergeven. Aan de hand van die gegevens kunnen wij u een passend voorstel doen en tevens alle mogelijkheden bespreken.

 

Bewaren

Bewaren


 

pix