• Inclusief sterkte berekening

  • Montage door geselecteerde vaklieden

  • Made in Germany

  • Inspirerende showroom in de buurt

Terrasoverkapping van Verasol®

Met een terrasoverkapping van Verasol® geniet u langer van het buitenleven! Bij een Verasol® Inspiraion Point bij u in de buurt vindt u een ruim assortiment aluminium terrasoverkappingen. Tevens heeft u de keuze uit verschillende opties waarmee u uw terrasoverkapping naar uw wens kunt aankleden. De terrasoverkappingen van Verasol® zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen waardoor zij een lange levensduur hebben zonder al teveel onderhoud.
 

Verasol® hanteert drie type terrasoverkappingen met elk hun eigen specifieke kenmerken:

  • Greenline terrasoverkapping: dit type wordt op een milieubewuste en efficiënte wijze geproduceerd. De Greenline is tevens eenvoudig te monteren en u heeft keuze uit een polycarbonaat of een glasdak. De Greenline is verkrijgbaar vanaf € 798,-.
  • Profiline terrasoverkapping: dit type biedt u vele keuzemogelijkheden in de opbouw van de terrasoverkapping. De Profiline is verrassend veelzijdig en verkrijgbaar vanaf € 1.322,-.
  • Highline terrasoverkapping: dit type bestaat uit een stevige constructie door het gebruik van XS-profielen en hoogwaardige materialen. De Highline biedt u vele keuzemogelijkheden om de overkapping geheel naar uw wensen in te richten. De Highline is verkrijgbaar vanaf € 2.738,-.

Al bijna 20 jaar hoogwaardige terrasoverkappingen

Verasol® terrasoverkappingen zijn al bijna 20 jaar toonaangevend op het gebied van hoogwaardige aluminium verandasystemen. Met de Greenline, Profiline en Highline bieden wij altijd een passende manier om uw terras te overkappen, geheel naar eigen wens. De terrasoverkappingen worden in de eigen fabriek in Duitsland vervaardigd en beschikken dus over de bekende Duitse degelijkheid en kwaliteit!
 

Beste Deal Garantie

Op alle terrasoverkappingen van Verasol® krijgt u Beste Deal Garantie, dat betekent onder andere 5 of 10 jaar garantie, het inmeten van uw project is vanzelfsprekend en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Contact

Wilt u meer weten over een terrasoverkapping of een offerte op maat? Vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail! Of kijk bij onze Showroom Finder waar het dichtstbijzijnde Verasol® Inspiration Point is gevestigd.

 


 

pix