Combi

voordeel


Zonwering op je dak

Alle typen bovendakzonweringen voor extra leefcomfort

Comfortabel zitten met bovendakzonwering

Wil jij op warme dagen nog altijd heerlijk koel kunnen vertoeven onder jouw overkapping? Dan ga je voor bovendakzonwering. Omdat deze zonwering boven op het dak wordt gemonteerd, blokkeert deze warmte van de zon nog voordat deze het verandadak bereikt. Te allen tijde comfortabel zitten dus! 

Bovendakzonwering maakt gebruik van een elektrische aandrijving en kan bediend worden via de bijgeleverde schakelaar of optionele afstandsbediening. Breid jouw bovendakzonwering uit met wind- en zonsensoren. Deze zorgen ervoor dat de zonwering automatisch opent of sluit. Dat is comfortabel omdat de zonwering automatisch sluit als de zon schijnt, en veilig omdat wind geen vrij spel krijgt als je toevallig net niet thuis bent.

Ook bovendakzonwering is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins en wordt op maat gemaakt. Een zonwering vinden die aansluit bij jouw wensen was nog nooit zo makkelijk.

Bovendakzonweringen
voor de warme dagen

Bovendakzonwering

Zonwering W350

De W350 is een compacte, elektrische bovendakzonwering. In tegenstelling tot onze onderdakzonwering wordt dit model boven op het dak gemonteerd. Het voordeel hiervan? De eerste warmte van de zon wordt direct buiten de veranda geblokkeerd!

De W350 is uitgevoerd met een elektrische motor. Het doek is voorzien van ritsgeleiding (ZIP) en is wederom verkrijgbaar in diverse kleuren én motieven. Er zit dus altijd iets bij dat bij jou past! Wil jij van alle gemakken voorzien zijn? Bestel dan de afstandsbediening bij en kies voor de wind- en regen automaat. Dit laatste zorgt ervoor dat jouw zonwering automatisch opent en sluit bij zon en overmatige wind!

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!