Van A tot Z

Verasol ontzorgt

Een van onze belangrijkste beloftes is dat wij je ontzorgen van A tot Z. Zorgeloos genieten van jouw (nieuwe) veranda of tuinkamer begint bij een goede voorbereiding en de juiste opbouw. Daarom nemen wij graag alle zorg uit handen. Wij helpen je desgewenst gedurende het hele proces vanaf het ontwerp tot en met het inmeten en plaatsen van jouw product! Lees hieronder alles over hoe we dat doen.

Nauwkeurig inmeten

Voor perfect maatwerk

Advies op maat

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom kun je altijd bij onze winkels terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierin kijken we samen naar jouw persoonlijke situatie en welke oplossing daar het beste bij past. Zo is er is altijd een winkel in de buurt waar een ervaren adviseur met je mee kan denken.

Inmeetservice

Een veranda of tuinkamer uitgekozen? Top! Om er zeker van te zijn dat jij je geen zorgen hoeft te maken of alles gaat passen, komen we van tevoren graag de situatie bekijken en definitief inmeten. Op die manier voorkomen we verrassingen tijdens het monteren van jouw product. 

Eigen productie

Al onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Duitsland. Hierdoor kunnen we desgewenst alle producten volledig op maat maken én kwaliteit garanderen. Duitse Gründlichkeit en korte lijntjes zorgen voor een gestroomlijnd productieproces.

Montage

Wanneer je veranda of tuinkamer geproduceerd is, komen onze ervaren monteurs jouw kant op. Zij zorgen ervoor dat jouw extra leefruimte op de juiste manier wordt gemonteerd zodat jij er jarenlang van kan genieten. Wil je toch liever zelf aan de slag? Een gedeelte van ons assortiment is ook geschikt voor zelfmontage!

Eigen fabriek

Voor Duitse kwaliteit

Vakkundige montage

Dat staat als een huis

Onderhouden

Jouw Verasol oplossing is top gemonteerd en je geniet er elke dag van. Om dit zo te houden is het verstandig om deze af en toe ook goed te onderhouden. Voor het onderhoud van onze overkappingen en glazen schuifwanden hebben wij een aantal onderhoudsproducten waarmee het klusje zo is geklaard!

Reparatie en garantie

Hoewel wij - en onze dealers - ervan overtuigd zijn dat jij jarenlang van onze producten kunt genieten, zijn wij graag zeker dat jij je helemaal nergens zorgen over hoeft te maken. Daarom bieden wij standaard 5 tot 10 jaar garantie op onze producten.

Tijd voor jouw droomveranda of tuinkamer!

Ben je klaar om jouw droom werkelijkheid te laten worden? Plan een adviesgesprek in een van onze winkels en wij helpen je graag verder.