Laatste kans:

10% korting


Aluminium serre

Geniet van extra leefruimte met een aluminium serre.

Wat is een serre?

En wat is het verschil met een tuinkamer?
Met een glazen serre aan huis creëer je flink wat extra leefruimte. In Nederland worden verschillende benamingen door elkaar gebruikt, zoals serre of tuinkamer. Een serre en tuinkamer zijn allebei overkappingen met voor- en zijwanden (van glas bijvoorbeeld) die zorgen voor een afgesloten ruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden van buitenaf. Aluminium serres zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kunnen geïsoleerd of niet-geïsoleerd zijn.

De aluminium serres die wij verkopen bieden wel bescherming tegen wind en regen, maar zijn niet geïsoleerd. Het is dus niet mogelijk om de gevel van je huis te doorbreken en daarom noemen wij het liever een tuinkamer

Een passende serre / tuinkamer voor ieder budget

Bij Verasol kun je terecht voor aluminium serres in iedere stijl, binnen elk budget. Neem een kijkje op de pagina’s van onze verschillende typen: Greenline, Profiline en Cube. Deze investering laat de waarde van jouw woning stijgen. Altijd de moeite waard dus.

In 3 stappen naar een Serre

  1. Kies je productlijn: Greenline, Profiline, Cube
  2. Kies je zijwanden (Links en/of Rechts)
  3. Kies je voorwand

#HappyMetVerasol

Ben jij er nog niet helemaal uit hoe je de extra leefruimte van een tuinkamer zou willen inzetten bij jou thuis? Scroll eens door de prachtige beelden van onze klanten die jou voorgingen en ontdek de vele mogelijkheden van de Verasol tuinkamers.

Heb jij een Verasol product en wil je ook graag anderen inspireren voor extra leefruimte? Ontdek hoe jouw mooie foto's ook onderdeel kunnen worden van ons inspiratieplatform! 

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.

Op zoek naar een aluminium serre? Bekijk de mogelijkheden!

Wat is een aluminium serre?

Een aluminium serre is een veranda van staal die is afgedicht met voor- en zijwanden. Een serre aan huis is een volledig afgedichte veranda die ervoor zorgt dat je beschut zit tegen regen en wind. Met een stalen serre realiseer je op een snelle en voordelige manier extra leefruimte. De serres van Verasol bestaan uit een aluminium dakconstructie met stevige staanders, een glazen dak en voor- en zijwanden. Een serre van aluminium is een fijne plek waar je je af en toe even lekker terug kunt trekken. Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een stalen serre die aansluit bij jouw unieke woonwens. 

Wat zijn de voordelen van aluminium serre?

Door een aluminium serre aan huis te laten bouwen creëer je snel en voordelig extra leefruimte en je haalt het buitengevoel naar binnen. Je kunt deze ruimte precies inrichten zoals jij het wilt: gebruik hem als thuiskantoor of maak er een gezellige speelruimte van. Je kunt alle kanten op! Een aluminium serre is bovendien de perfecte plek voor een etentje met de familie.

De mogelijkheden van een aluminium serre

Wil je een aluminium serre laten bouwen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Verasol serres zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium is een onderhoudsvriendelijk materiaal, dus je hebt er weinig omkijken naar. Met de glazen wanden geniet je altijd van een mooi uitzicht en natuurlijke lichtinval.  Je hebt de keuze uit drie lijnen, elk met hun eigen stijl en opties. De tuinkamers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en eenvoudig uit te breiden met opties als zonwering of sfeervolle led-verlichting. 

Een serre winkel bij jou in de buurt

Droom jij van een huis met een serre? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Kom langs in een van onze winkels! Wij leveren een breed assortiment veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren en glazen schuifwanden zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.