Schuifpuien

Een aluminium schuifpui om je glazen tuinkamer compleet te maken.

Productomschrijving

Wil jij met kouder weer heerlijk kunnen genieten van jouw overkapping? Met een glazen schuifpui scherm jij jouw overkapping eenvoudig af waardoor je minder afhankelijk bent van het weer!

Met een schuifpui sluit jij jouw veranda of overkapping af, zonder dat je een opgesloten gevoel krijgt. Door de grote glaspanelen hou je een vrij uitzicht op de tuin. Een overkapping met glazen schuifpui voelt ruimtelijk, laat veel licht door en beschermt je daarnaast tegen weersinvloeden als wind en regen.

Wat is een glazen schuifpui?

Een schuifpui is een beweegbare glazen wand, die bestaat uit meerdere glaspanelen die omlijst zijn met een aluminium kozijn. Met een glazen schuifpui maak je eenvoudig van jouw veranda of overkapping een echte tuinkamer. Een glazen schuifpui en glazen schuifwand lijken erg veel op elkaar, maar het zijn twee type glazen schuifwanden. Het verschil? Het glas is bij een glazen schuifwand niet omringd door een aluminium kozijn en bij een glazen schuifpui is dat wel.

Aluminium schuifpui

 • Geschikt voor alle typen en merken overkappingen
 • Oersterk en onderhoudsvrij aluminimum
 • Soepel openen en sluiten
 • Inclusief inmeten en op maat gemaakt
 • Incl. 10 jaar garantie
Vanaf: € 799,- p/mLevertijd: 3 - 4 weken*

*Levertijden zijn berekend exclusief montage

Korte specificaties

Kleuren13 kleuren
Breedtes2500mm t/m 6000mm
Hoogtetot max. 2600mm
GlasDubbel veiligheidsglas 24 mm
GarantieStandaard 10 jaar

Aluminium schuifpuien

 • Toepasbaar als: zijwand & voorwand
 • Geschikt voor: Greeline, Profiline, Cube

Wil jij de voor- en/of zijwand van je veranda optimaal afsluiten met bewegende delen? Kies dan voor aluminium schuifpuien.

De aluminium schuifpuien zorgen voor een nog betere bescherming tegen regen en wind, dan onze glazen schuifwanden. De aluminium schuifpuien kan je samenstellen door te kiezen uit verschillende kleuren en opties. Let op: een afgesloten veranda met aluminium schuifpuien (tuinkamer) is niet een volledig geïsoleerde serre.

 • Verkrijgbaar in 13 bijpassende kleuren
 • Breedte: 2500mm t/m 6000mm
 • Hoogte: op maat gemaakt tot 2500mm
 • Glas: gehard isolerend veiigheidsglas
 • Schuifpuien meervoudig schuifbaar door extra reinigingsslot

Extra info & voorbeeld schuifpuien

 • Verkrijgbaar in 11 kleuren
 • Breedte: 2500mm t/m 6000mm
 • Hoogte: op maat gemaakt tot 2500mm
 • Glas: 24mm veiligheidsglas (gehard isolerend)
Open/sluit accordeon

Aluminium schuifpui in antraciet structuurlak

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

 • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
 • Boordevol inspiratie
 • Handige informatie

Schuifpui veranda of overkapping

Ben jij op zoek naar een schuifpui veranda of schuifpui overkapping? Dan ben je bij Verasol aan het juiste aders. In tegenstelling tot deze andere aanbieders, maken wij de aluminium schuifpuien volledig op maat. Dit betekent dat ze altijd perfect onder ieder type en/of merk overkapping geplaatst kunnen worden. 

Kan ik met een glazen schuifpui een geïsoleerde tuinkamer maken?

De glazen schuifpui is opgebouwd uit glaspanelen met een aluminium kozijn en borstelprofielen. Hiermee maak je gemakkelijk van jouw veranda of overkapping een echte tuinkamer. De aluminium tuinkamers die wij verkopen bieden wel bescherming tegen wind en regen, maar zijn niet geïsoleerd. Het is dus niet mogelijk om de gevel van je huis te doorbreken, maar met een heater kan je aangenaam verblijven in je tuinkamer. 

Wat zijn de voordelen van een aluminium schuifpui?

De aluminium schuifpuien zorgen voor een nog betere bescherming tegen regen en wind, dan onze glazen schuifwanden. De schuifpui voor je overkapping kan je samenstellen door te kiezen uit verschillende kleuren en opties.

Wat kost een schuifpui?

De uiteindelijke prijs hangt af van alle opties die worden gekozen. Wij helpen je graag om een product te vinden dat bij jouw wensen past.

Welk glas wordt er gebruikt? Is dat veilig?

Wij maken gebruik van dubbel (24mm) veiligheids isolatieglas. Dit glas is uitermate sterk en duurzaam. Mocht het glas toch breken? Dan zorgt het veiligheidsglas ervoor dat er zo min mogelijk scherpe stukken glas zijn.

Welke glasmaten zijn er?

Wij maken al onze glazen schuifpuien op maat. Dit is in de prijs inbegrepen. Hierdoor ben je niet gebonden aan een vaste afmeting van een glaspaneel. Het voordeel hiervan? Altijd een perfect passend product voor jouw situatie.

Hoe verloopt de plaatsing van de aluminium schuifpui?

Het plaatsen van een aluminium schuifpui is nauwkeurig werk. Daarom bieden wij een uitgebreide montageservice aan. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw glazen schuifpui goed wordt gemonteerd en dat wij ook 10 jaar garantie kunnen bieden.

Een aluminium schuifpui winkel in de buurt?

Wil je onze schuifpuien in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze Verasol winkels. Hier vind je een breed assortiment aan veranda’sterrasoverkappingen en tuinkamers. Ook onze kozijnen, glazen schuifdeuren en glazen schuifwanden zijn hier te aanschouwen. Let op: het aanbod kan per winkel verschillen.