Profiteer
van onze
aantrekkelijke
instapprijzen

Elke dag het vakantiegevoel

Profiteer van onze aantrekkelijke instapprijzen

Vier het buitenleven

Op zoek naar het ultieme vakantiegevoel? Met een Verasol veranda of tuinkamer creëer je het in je eigen tuin. Deze zomer geniet je samen met vrienden en familie volop van gezellige barbecues en leuke feestjes in jouw extra leefruimte. 

Profiteer nu van onze aantrekkelijke instapprijzen. Een Greenline veranda heb je al vanaf 1.099.-. Of ga voor onze doe-het-zelf terrasoverkapping Smartline. Al mogelijk vanaf 899.-. Extra leefruimte van Verasol is zo bereikbaar voor iedereen. 

Inspiratie opdoen voor meer leefruimte bij jou thuis? Maak een afspraak in één van onze winkels voor een persoonlijk advies of download ons gratis inspiratiemagazine

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.

Ontzorgen van A tot Z

Wij nemen alle zorg uit handen. Van ontwerpen, inmeten en de technische berekeningen tot het plaatsen, onderhouden en repareren van jouw product. Wij zijn er voor jou. 

Voor iedereen

Wat je wens of budget ook is, wij helpen jou met een passende oplossing. Onze producten zijn verkrijgbaar in veel stijlen en kleuren en zijn uit te breiden met extra opties. Zo vind je altijd iets naar wens. 

Volledig op maat

Jij hebt een droom. Wij helpen jou deze realiseren. Doordat wij al onze producten in eigen fabriek produceren, is maatwerk altijd mogelijk. Je kunt het dus zo gek niet bedenken. 

Eigen productie

Al onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Wachtendonk, Duitsland. Hier staan passie en vakmanschap hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit die je van ons gewend bent, blijven waarborgen.