10% korting op schuifpuien, ramen of deuren


Meer ruimte voor gezelligheid

Profiteer van de actie

10% korting op aluminium schuifpuien, ramen of deuren

Kijk jij er ook zo naar uit? Een gezellige verjaardag of feestje met familie en vrienden? Met een tuinkamer van Verasol heb je thuis alle ruimte om weer met z’n allen gezellig bij elkaar te zijn. Extra leuk is dat je nu profiteert van 10% korting op aluminium schuifpuien, ramen of deuren. Die passen ook in reeds bestaande veranda’s ongeacht welk type of merk dit is. Kom langs in de winkel en ontdek de vele opties en mogelijkheden of laat je alvast inspireren op de website.

Bestel nu extra aantrekkelijk bij Verasol want je profiteert van 10% korting op aluminium schuifpuien, (draai/kiep)ramen of deuren. Onze aluminium wanden passen in alle merken en typen (bestaande) veranda’s. Deze actie is geldig tot en met 24 oktober 2021. 

We inspireren je graag
Maak een afspraak in één van onze winkels voor een persoonlijk advies.

Actievoorwaarden

10% korting op aluminium schuifpuien, ramen of deuren | Geldig tot en met 24 oktober

10% korting op aluminium schuifpuien, ramen of deuren

  • Deze actie geldt van 25 september tot en met 24 oktober bij winkels in Nederland en Duitsland en bij dealers in Nederland. 
  • De korting geldt alléén op het product en niet op de montage, het transport en de fundering.
  • Deze actie geldt niet voor reeds bevestigde orders en in combinatie met andere acties.
  • Op deze actie zijn ook de Algemene Actievoorwaarden van toepassing.
Open/sluit accordeon

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren in een Verasol winkel.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Bezoek een Verasol winkel.

Ontzorgen van A tot Z

Wij nemen alle zorg uit handen. Van ontwerpen, inmeten en de technische berekeningen tot het plaatsen, onderhouden en repareren van jouw product. Wij zijn er voor jou. 

Voor iedereen

Wat je wens of budget ook is, wij helpen jou met een passende oplossing. Onze producten zijn verkrijgbaar in veel stijlen en kleuren en zijn uit te breiden met extra opties. Zo vind je altijd iets naar wens. 

Volledig op maat

Jij hebt een droom. Wij helpen jou deze realiseren. Doordat wij al onze producten in eigen fabriek produceren, is maatwerk altijd mogelijk. Je kunt het dus zo gek niet bedenken. 

Eigen productie

Al onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Wachtendonk, Duitsland. Hier staan passie en vakmanschap hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit die je van ons gewend bent, blijven waarborgen.