10% korting op zonwering


Geef je vakantiegevoel de ruimte

Profiteer van de actie

10% korting op zonwering

Bestel nu jouw veranda of tuinkamer en ontvang 10% korting op de bijbehorende zonwering. Maak een afspraak in één van onze winkels voor een persoonlijk advies. 

Geef je vakantiegevoel de ruimte

Het echte vakantiegevoel is dichterbij dan je denkt. Met een veranda of tuinkamer van Verasol geniet je de hele zomer lang. Met alle comfort, gewoon in je eigen tuin. Proost, op het goede leven! Ontdek de mogelijkheden voor meer leefruimte thuis.

Actievoorwaarden

10% korting op zonwering | Geldig 24 april t/m 27 juni 2021

10% korting op zonwering

  • Actie geldt van 24 april t/m 27 juni bij winkels NL & DE en dealers NL bij aankoop van een Greenline, Profiline of Cube veranda/tuinkamer.
  • Korting geldt voor alle afmetingen bovendakzonwering, onderdakzonwering, screens, zonnedoeken en vario-volants.
  • Deze kortingsactie wordt alleen verrekend wanneer de zonwering bestemd is voor de veranda/tuinkamer binnen dezelfde klantorder.
  • Korting geldt alleen op het product niet op montage, transport en fundering.
  • Actie geldt niet voor reeds bevestigde orders en i.c.m. andere acties.
  • Op deze actie zijn ook de Algemene Actievoorwaarden van toepassing.
Open/sluit accordeon

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren in een Verasol winkel.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Bezoek een Verasol winkel.

Ontzorgen van A tot Z

Wij nemen alle zorg uit handen. Van ontwerpen, inmeten en de technische berekeningen tot het plaatsen, onderhouden en repareren van jouw product. Wij zijn er voor jou. 

Voor iedereen

Wat je wens of budget ook is, wij helpen jou met een passende oplossing. Onze producten zijn verkrijgbaar in veel stijlen en kleuren en zijn uit te breiden met extra opties. Zo vind je altijd iets naar wens. 

Volledig op maat

Jij hebt een droom. Wij helpen jou deze realiseren. Doordat wij al onze producten in eigen fabriek produceren, is maatwerk altijd mogelijk. Je kunt het dus zo gek niet bedenken. 

Eigen productie

Al onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Wachtendonk, Duitsland. Hier staan passie en vakmanschap hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit die je van ons gewend bent, blijven waarborgen.