Werken bij Verasol

Op zoek naar je droombaan? Kom dan werken bij Verasol.

Geef je loopbaan de ruimte

Bij Verasol zijn we altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde mensen die ons team willen versterken. Als toonaangevend bedrijf op het gebied van veranda's en tuinkamers, streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke producten en service te bieden. Onze medewerkers zijn de ruggengraat van onze organisatie en we investeren dan ook in hen. We bieden uitdagende carrièremogelijkheden en een ondersteunende werkomgeving, waar je je talenten en vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Lijkt het je leuk om jouw steentje bij te dragen? Bekijk dan onze openstaande vacatures. 

Meer ruimte voor je loopbaan

Dit is werken bij Verasol

Wij willen dat onze collega’s zich ontwikkelen en meegroeien. Daarom kom je bij ons terecht in een inspirerende, dynamische en gevarieerde werkomgeving met veel carrièremogelijkheden. Je maakt van alles mee: van verkoop en productie, tot marketing en montage.

Goed teamwerk is erg belangrijk voor ons. Of je nu als klantadviseur in één van onze 14 vestigingen werkt, als medewerker in productie, als dealer-expert op de binnendienst of op een heel ander terrein. Je komt te werken in een open en transparante cultuur. Een cultuur die ruimte biedt aan jouw talenten en ideeën. Succes bouw je tenslotte samen door teamwerk en plezier!