Werken bij Verasol

Geef je loopbaan de ruimte.

Geef je loopbaan de ruimte

Ben jij op zoek naar jouw nieuwe droombaan? Kom dan werken bij Verasol. Samen geven we invulling aan je ambities.

Of dat nu in het veld is, door de mooiste veranda’s en tuinkamers te monteren en realiseren. Op onze Marketing afdeling te Best, waar je o.a. zorgt voor onze merkbekendheid, winkelbezoek en online zichtbaarheid. Op onze hoofdlocatie te Wachtendonk, net over de grens bij Venlo, bij de productie waar vakwerk en kwaliteit centraal staan, je zorgt voor de inkoop van materialen of dat onze administratie eruit ziet om door een ringetje te halen. En natuurlijk in onze winkels in Nederland en Duitsland, waar je onze klanten adviseert bij het maken van de juiste keuzes. Kortom, legio mogelijkheden in een zeer dynamisch en ondernemend bedrijf in transformatie, groei en internationalisatie.

We zijn erg nieuwsgierig naar je en komen graag met je in contact. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! Staat jouw nieuwe uitdaging er niet tussen?  We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verras ons met een open sollicitatie.

Meer ruimte voor je loopbaan

Dit is werken bij Verasol!

Meer ruimte om te genieten, dat is ons motto. Voor iedereen extra leefruimte realiseren die helemaal past bij hun levensstijl. Dat is wat wij voor onze klanten willen geven. Daar zetten wij ons iedere dag voor in!

Wij willen dat onze collega’s zich ontwikkelen en meegroeien. Daarom kom je bij ons terecht in een inspirerende, dynamische en gevarieerde werkomgeving met veel carrièremogelijkheden. Je maakt van alles mee: van verkoop en productie, tot marketing en montage.

Goed teamwerk is erg belangrijk voor ons. Of je nu als uitzendkracht in één van onze 11 vestigingen werkt, als medewerker in productie, als dealer-expert op de binnendienst of op een heel ander terrein. Je komt te werken in een open en transparante cultuur. Een cultuur die ruimte biedt aan jouw talenten en ideeën. Succes bouw je tenslotte samen door teamwerk en plezier!

Werken bij Verasol

Wat kan je verwachten?

Natuurlijk kun je een aantrekkelijk salaris (dat overeenkomt met jouw kennis en ervaring), vakantiegeld en een goede bedrijfspensioenregeling verwachten. Maar er is meer!

Je werkt in een internationale werkomgeving en kunt gebruik maken van een ruim aanbod aan opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo zorgen we er samen voor dat jij nog beter wordt in waar je goed in bent of iets nieuws leert. Je krijgt individuele ondersteuning waar nodig.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je als medewerker een goede en veilige work-life balance hanteert. Het is dan ook mogelijk om afhankelijk van je rol flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden af te stemmen met jouw leidinggevende. Als kers op de taart? De gezellige personeelsevenementen en goede werksfeer! Die wil je niet missen!