Laatste kans:

10% korting


Glazen serre

Geniet van extra leefruimte met een glazen serre.

Wat is een serre?

En wat is het verschil met een tuinkamer?
Met een glazen serre aan huis creëer je flink wat extra leefruimte. In Nederland worden verschillende benamingen door elkaar gebruikt, zoals serre of tuinkamer. Een serre en tuinkamer zijn allebei overkappingen met voor- en zijwanden (van glas bijvoorbeeld) die zorgen voor een afgesloten ruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden van buitenaf. Aluminium serres zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kunnen geïsoleerd of niet-geïsoleerd zijn.

De aluminium serres die wij verkopen bieden wel bescherming tegen wind en regen, maar zijn niet geïsoleerd. Het is dus niet mogelijk om de gevel van je huis te doorbreken en daarom noemen wij het liever een tuinkamer

Een passende serre / tuinkamer voor ieder budget

Bij Verasol kun je terecht voor aluminium serres in iedere stijl, binnen elk budget. Neem een kijkje op de pagina’s van onze verschillende typen: Greenline, Profiline en Cube. Deze investering laat de waarde van jouw woning stijgen. Altijd de moeite waard dus.

In 3 stappen naar een Serre

  1. Kies je productlijn: Greenline, Profiline, Cube
  2. Kies je zijwanden (Links en/of Rechts)
  3. Kies je voorwand

#HappyMetVerasol

Ben jij er nog niet helemaal uit hoe je de extra leefruimte van een tuinkamer zou willen inzetten bij jou thuis? Scroll eens door de prachtige beelden van onze klanten die jou voorgingen en ontdek de vele mogelijkheden van de Verasol tuinkamers.

Heb jij een Verasol product en wil je ook graag anderen inspireren voor extra leefruimte? Ontdek hoe jouw mooie foto's ook onderdeel kunnen worden van ons inspiratieplatform! 

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.

Op zoek naar een glazen serre? Bekijk onze website!

Wat is een glazen serre?

Een serre van glas kan tegen de gevel van het huis worden geplaatst. We spreken dan van een aanbouw. De glazen serres van Verasol bestaan altijd uit een aluminium dakconstructie met stevige staanders, glazen wanden en een glasdak. Met een glazen serre van Verasol creëer je snel en eenvoudig extra leefruimte en geniet je altijd van het uitzicht op je tuin. Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een serre van glas die aansluit bij jouw unieke woonwens- en situatie. 

Wat zijn de voordelen van een glazen serre?

In een serre van glas zit je beschut tegen weer en wind, terwijl je ondertussen nog geniet van het buitengevoel. Een glazen serre biedt een prachtig uitzicht op je tuin en dankzij het glazen dak droom je heerlijk weg bij voorbijgaande wolkenpartijen. Door een serre aan je huis te laten bouwen geniet je vrijwel het hele jaar door van de tuin. In de zomer haal je het buitengevoel naar binnen door de glazen schuifdeuren helemaal open te zetten. Zo creëer je een fijne plek waar je heerlijk kunt borrelen met vrienden. 

Glazen serres op maat

Als je een glazen serre aan je huis laat bouwen stijgt de waarde van je huis. Zo’n serre ziet er niet alleen stijlvol uit; dankzij de aluminium constructie geniet je van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien is aluminium een product dat niet veel onderhoud nodig heeft. Je creëert flexibele extra leefruimte die je helemaal kunt inrichten zoals jij dat wilt. Voor de extra zonnige dagen zorg je voor meer beschutting door zonwering aan jouw tuinkamer van glas toe te voegen en je geniet heerlijk sfeervol van de late uurtjes onder de optionele led-verlichting. Met een ruime keuze aan kleuren en stijlen vind je bij Verasol altijd een serre van glas in een gewenste maat die past bij jouw unieke woonwensen.

Een serre winkel bij jou in de buurt

Wil je onze serres van glas in het echt zien en beleven? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Maak een afspraak of kom langs in een van onze winkels! Wij leveren een breed assortiment veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren en glazen schuifwanden zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.