De voordelen van een vrijstaande tuinkamer bij jou thuis

24 november 2021 - Inspiratie

Midden in het groen en lekker beschut in je eigen tuin werken of ontspannen, wie wil dat nou niet? Met een vrijstaande tuinkamer geniet je van die heerlijke extra leefruimte bij jou thuis waar je je écht even helemaal kunt terugtrekken. En dat het hele jaar door, want ook als het regent of waait zit je er in de tuinkamer nog steeds goed bij.

In samenwerking met vtwonen en Eijerkamp.

Paradijselijke plek in het groen

Stylist Frans creëerde in de vtwonen-aflevering een paradijselijke plek in de tuin van Jordy en Monique. Ze hebben een prachtige grote tuin waarin ze veel van het buitenleven genieten onder hun houten overkapping. Die houten overkapping kreeg van Frans een luxe upgrade. Nu staat er een aluminium variant waarin het stel heerlijk kan ontspannen én een creatieve werkplek heeft midden in het groen. 

Stijlvol genieten van luxe gemak

Door het minimalistische design en de glazen schuifwanden heeft de tuinkamer een stijlvolle en luxe look en feel. Bovendien zijn aluminium tuinkamers bestand tegen allerlei weersinvloeden zoals regen en felle zon. Het materiaal roest niet en je hebt er jarenlang plezier van zonder veel onderhoud. En ook met schoonmaken ben je zo klaar, want dat doe je met een simpel sopje. 

Één met de natuur

Bij een aluminium tuinkamer denk je misschien niet als eerste aan een natuurlijke look zoals bij houten veranda’s, maar het is zéker wel mogelijk om die sfeer te creëren. Met een oplopende constructie heb je vanuit de tuinkamer een ruim uitzicht op de tuin en krijg je het gevoel dat je echt midden in de natuur zit. Wie krijgt daar nou geen inspiratie van? Ook qua kleur kun je je tuinkamer mooi laten opgaan in de rest van de tuin. Kies bijvoorbeeld voor de natuurlijke kleur taupe (brons structuurlak). 

Zie je jezelf al zitten in het groen?

Ontdek al onze mogelijkheden voor tuinkamers en doe inspiratie op voor bij jou thuis. Wij denken graag met je mee voor een passende oplossing voor jouw tuin. Nog meer inspiratie opdoen? Download dan ons gratis inspiratiemagazine. 

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!