Profiteer van
2022 prijzen


Aluminium overkappingen

Geef je leven de ruimte met een Verasol aluminium overkapping.

Onze 3 productlijnen voor aluminium overkappingen

Droom jij van extra leefruimte? Het hele jaar buiten genieten of juist meer ruimte binnen creëren? Met een Verasol aluminium overkapping realiseer je die droom. Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou of jouw woning past. Dat wordt genieten! 

Onze producten zijn helemaal naar wens samen te stellen. Creëer een prachtige tuinkamer met ons breed assortiment aan voor- en zijwanden. Bepaal zelf hoe comfortabel jouw overkapping aluminium moet zijn met opties zoals glazen schuifwanden, zonwering, verwarming en led-verlichting. Van deskundig advies, inmeten, technische berekening en montage. Onze adviseurs streven ernaar om jou volledig te ontzorgen. 

Voordelen aluminium

  • Sterk en licht materiaal
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recyclebaar / Milieuvriendelijk

#HappyMetVerasol

Ben jij er nog niet helemaal uit hoe je de extra leefruimte van een veranda zou willen inzetten bij jou thuis? Scroll eens door de prachtige beelden van onze klanten die jou voorgingen en ontdek de vele mogelijkheden van de Verasol veranda's.

Heb jij een Verasol product en wil je ook graag anderen inspireren voor extra leefruimte? Ontdek hoe jouw mooie foto's ook onderdeel kunnen worden van ons inspiratieplatform! 

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Download ons inspiratiemagazine

Boordevol ideeën en handige informatie voor een veranda of tuinkamer. Vraag het gratis aan.

Aluminium overkapping 

Thuis is waar je helemaal tot rust kan komen. Een plek die volledig door jou is ingericht en precies is zoals jij het wil. Daarom is het belangrijk dat jouw nieuwe overkapping net zo is. Een aluminium overkapping zorgt ervoor dat je een extra leefruimte hebt waar je optimaal kan genieten. Van een ontbijtje onder het genot van de ochtendzon tot gezellig samenzijn met vrienden. Ieder seizoen genieten van het buitenleven. Een aluminium overkapping kan zowel vrijstaand als aan huis worden geplaatst.

Overkapping van aluminium volledig op maat

Onze producten zijn helemaal naar hartewens samen te stellen. Creëer een prachtige buitenkamer met ons breed assortiment aan mogelijkheden. Bepaal zelf hoe comfortabel jouw aluminium overkapping moet zijn met opties zoals glazen schuifwandenzonwering, verwarming en led-verlichting.

Van deskundig advies, inmeten, technische berekening en montage. Onze adviseurs streven ernaar om jou volledig te ontzorgen. Wij helpen je graag om jouw nieuwe overkapping aluminium samen te stellen.

Hoogwaardige overkappingen

Wij gebruiken hoogwaardig aluminium voor al onze overkappingen. Hierdoor zijn onze overkappingen aluminium onderhoudsarm en een levenslange toevoeging aan jouw thuis. Wij produceren onze overkappingen in onze eigen fabriek in Duitsland. Wij onderwerpen al onze processen en grondstoffen aan een strenge kwaliteitsnorm om jouw onbezorgde kwaliteit te garanderen. 

Een overkapping aluminium winkel of showroom bij jou in de buurt

Wil je onze overkapping van aluminium in het echt zien en beleven? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Kom langs in een van onze winkels! Daar vindt je een breed assortiment veranda’s, overkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren, glazen schuifwanden en kozijnen zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.