10% Combi

voordeel


Aluminium overkappingen

Geef je leven de ruimte met een Verasol aluminium overkapping.

Onze 3 productlijnen voor aluminium overkappingen

Met Verasol creëer je extra ruimte en geniet jij het hele jaar van buiten. Met een Verasol aluminium overkapping realiseer je die droom. Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou of jouw woning past.

Onze producten zijn helemaal naar wens samen te stellen. Creëer een prachtige tuinkamer met ons breed assortiment aan voor- en zijwanden. Bepaal zelf hoe comfortabel jouw overkapping aluminium moet zijn met opties zoals glazen schuifwanden, zonwering, verwarming en led-verlichting. Van deskundig advies, inmeten, technische berekening en montage. Onze adviseurs streven ernaar om jou volledig te ontzorgen. 

Voordelen aluminium

  • Duitse kwaliteit uit eigen fabriek
  • Maatwerk veranda's mogelijk
  • Eigen inmeet- en montageservice
  • 5 tot 10 jaar garantie
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Werkwijze Verasol

Geen zorgen. Wij regelen alles voor je.

Zorgeloos genieten van jouw (nieuwe) veranda of tuinkamer begint bij een goede voorbereiding en de juiste opbouw. Daarom nemen wij graag alle zorg uit handen.

1. Advies op maat

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom kun je altijd bij onze winkels terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek op basis van jouw persoonlijke situatie. 

2. Inmeetservice

Een veranda of tuinkamer uitgekozen? Top! Om er zeker van te zijn dat jij je geen zorgen hoeft te maken of alles gaat passen, komen we van tevoren graag de situatie bekijken en definitief inmeten.

3. Eigen productie

Al onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Duitsland. Hierdoor kunnen we desgewenst alle producten volledig op maat maken én kwaliteit garanderen.

4. Montage

Wanneer je veranda of tuinkamer geproduceerd is, komen onze ervaren monteurs jouw kant op. Zij zorgen ervoor dat jouw extra leefruimte op de juiste manier wordt gemonteerd zodat jij er jarenlang van kan genieten.

Ervaringen van anderen

Vele anderen gingen je voor. Benieuwd naar hoe zij onze service hebben ervaren? Lees meer!

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Aluminium overkapping 

Thuis is waar je helemaal tot rust kan komen. Een plek die volledig door jou is ingericht en precies is zoals jij het wil. Daarom is het belangrijk dat jouw nieuwe overkapping net zo is. Een aluminium overkapping zorgt ervoor dat je een extra leefruimte hebt waar je optimaal kan genieten. Van een ontbijtje onder het genot van de ochtendzon tot gezellig samenzijn met vrienden. Ieder seizoen genieten van het buitenleven. Een aluminium overkapping kan zowel vrijstaand als aan huis worden geplaatst.

Overkapping van aluminium volledig op maat

Onze producten zijn helemaal naar hartewens samen te stellen. Creëer een prachtige buitenkamer met ons breed assortiment aan mogelijkheden. Bepaal zelf hoe comfortabel jouw aluminium overkapping moet zijn met opties zoals glazen schuifwandenzonwering, verwarming en led-verlichting.

Van deskundig advies, inmeten, technische berekening en montage. Onze adviseurs streven ernaar om jou volledig te ontzorgen. Wij helpen je graag om jouw nieuwe overkapping aluminium samen te stellen.

Hoogwaardige overkappingen

Wij gebruiken hoogwaardig aluminium voor al onze overkappingen. Hierdoor zijn onze overkappingen aluminium onderhoudsarm en een levenslange toevoeging aan jouw thuis. Wij produceren onze overkappingen in onze eigen fabriek in Duitsland. Wij onderwerpen al onze processen en grondstoffen aan een strenge kwaliteitsnorm om jouw onbezorgde kwaliteit te garanderen. 

Een overkapping aluminium winkel of showroom bij jou in de buurt

Wil je onze overkapping van aluminium in het echt zien en beleven? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Kom langs in een van onze winkels! Daar vindt je een breed assortiment veranda’s, overkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren, glazen schuifwanden en kozijnen zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.