Laatste kans:

10% korting


Vrijstaande tuinkamers

Geef je leven de ruimte met een vrijstaande tuinkamer.

Ben jij op zoek naar extra vierkante meters leefruimte? Ga dan voor een aluminium tuinkamer. Al onze terrasoverkappingen van aluminium zijn uit te breiden met voor- en zijwanden. Zo creëer jij eenvoudig een echte aluminium tuinkamer.

Een tuinkamer is een extra leefruimte waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het is een afgeschermde ruimte, die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen. Bij Verasol start je bij het selecteren van een van onze productlijnen: Verasol GreenlineVerasol Profiline en Verasol Cube.

Na het bepalen van een productlijn die aan al jouw wensen voldoet, kies je een afmeting en type dakbedekking. Daarna pas je jouw tuinkamer helemaal aan naar jouw stijl. Kies uit verschillende kleuren, stijlen en opties. Maak daarna je overkapping compleet met ons diverse aanbod aan voor- en zijwanden om een echte tuinkamer te maken. 

Soorten voor- en zijwanden voor je tuinkamer

Wij hebben een divers aanbod aan voor- en zijwanden. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Glazen schuifwanden
  • Dichte wand met rabatdelen
  • Aluminium schuifpuien
  • Vaste Kozijnen: Polycarbonaat of glas
  • Kozijnen met ramen en/of deuren

Voordelen aluminium

  • Sterk en licht materiaal
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recyclebaar / Milieuvriendelijk

#HappyMetVerasol

Ben jij er nog niet helemaal uit hoe je de extra leefruimte van een tuinkamer zou willen inzetten bij jou thuis? Scroll eens door de prachtige beelden van onze klanten die jou voorgingen en ontdek de vele mogelijkheden van de Verasol tuinkamers.

Heb jij een Verasol product en wil je ook graag anderen inspireren voor extra leefruimte? Ontdek hoe jouw mooie foto's ook onderdeel kunnen worden van ons inspiratieplatform! 

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.

Benieuwd naar een vrijstaande tuinkamer? Bekijk de mogelijkheden!

Wat is een vrijstaande tuinkamer?

Een vrijstaande tuinkamer is een volledig afgesloten veranda zonder muurbevestiging. Je kunt een losstaande tuinkamer dus op elke gewenste plek in je tuin plaatsen. Zo kun je rekening houden met het uitzicht, maar ook met waar de zon opkomt en ondergaat. Als je een tuinkamer hebt geniet je vrijwel het hele jaar door van je tuin. Bekijk al het moois van de seizoenen terwijl je zelf optimaal beschut zit tegen de weersomstandigheden. Gooi in de zomer de glazen schuifdeuren open voor het ultieme buitengevoel. Door heaters op te hangen verwarm je de vrijstaande tuinkamer in de winter naar een aangenaam temperatuurtje. 

Wat zijn de voordelen van een vrijstaande tuinkamer?

Een vrijstaande tuinkamer is misschien wel de meest flexibele manier om extra leefruimte te creëren. Je hoeft een losstaande tuinkamer niet aan je huis of schuur te bevestigen en dus kun je er alle kanten mee op. In een vrijstaande tuinkamer kun je jezelf heerlijk terugtrekken met een goed boek, maar het kan ook een ruimte zijn om gezellig te dineren met vrienden en familie. Hoe je de tuinkamer gebruikt, is helemaal aan jou!

Eén ding is zeker: met een vrijstaande tuinkamer kun je veel langer van je tuin en het buitenleven genieten. 

De mogelijkheden van een vrijstaande tuinkamer

Wil je graag een vrijstaande tuinkamer bouwen in je tuin? Dan zijn er verschillende mogelijkheden en opties. De Verasol tuinkamers zijn gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Zo is er altijd een tuinkamer die bij jouw woonwensen past  Het voordeel van aluminium is dat het een onderhoudsvrij materiaal is. Kies voor een helder glasdak zodat je geen natuurlijke lichtinval hoeft te missen. Voeg zonwering toe voor extra beschutting op de zonnigste dagen of breid je vrijstaande tuinkamer uit met sfeervolle led-verlichting. Een Verasol tuinkamer voldoet zelfs aan de meest hoge eisen!

Een tuinkamer winkel bij jou in de buurt

Droom jij van een vrijstaande tuinkamer in je tuin? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Kom langs in een van onze winkels! Wij leveren een breed assortiment veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren en glazen schuifwanden zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.