Buiten zijn is voor iedereen gezond!

11 april 2024 - Tips , Uitgelicht

We hoeven je vast niet te vertellen dat het gezond is om buiten te zijn. En in een wereld die steeds meer gedomineerd wordt door schermen in alle vormen en maten, groeit het verlangen naar de natuur. Goed voor lichaam en geest, het vermindert de dagelijkse stress én buiten zijn biedt verschillende gezondheidsvoordelen. 

In deze blog vertellen we je hoe jij het hele jaar door van jouw Verasol overkapping kunt genieten. Ook vertellen we je over de verschillende gezondheidsvoordelen die bij het buitenleven komen kijken. 

Frisse lucht zorgt voor een betere gezondheid

De frisse lucht buiten is rijk aan zuurstof, wat essentieel is voor onze lichaamscellen. Even diep inademen zorgt voor een betere zuurstoftoevoer naar de hersenen. Dit zorgt op zijn beurt weer voor een hoger concentratievermogen en het ondersteunt je longfunctie. Het vervolg? Minder kans op luchtwegaandoeningen.

Zonlicht: vitamine D

Het lichaam heeft zonlicht nodig om vitamine D aan te maken. Dit is essentieel voor sterke botten en een gezond immuunsysteem. Het is dus goed om regelmatig even in het zonnetje te gaan zitten zodat je stemming verbetert.

Natuur: een boost voor je gezondheid

Ga de natuur in! Buiten zijn kan je stress verminderen en je stemming verbeteren. Het kan zelfs bijdragen aan het verminderen van klachten als angst en depressie. Een groene omgeving stimuleert beweging en zorgt voor onstpanning!

Met Verasol ben je ieder seizoen buiten

Bij Verasol begrijpen we hoe belangrijk het is om buiten te kunnen zijn. We bieden flexibele oplossingen om optimaal gebruik te maken van uw buitenruimte.

Verasol aluminium terrasoverkappingen kunnen worden aangepast, met of zonder glazen schuifwanden, om een beschermde ruimte tegen de weerselementen te creëren.

Met glazen schuifwanden creëer je een beschutte plek onder je overkapping om altijd buiten te kunnen zijn. Perfect voor koelere dagen of wanneer je extra leefruimte nodig hebt.

Creëer je eigen buitenparadijs

Met de eindeloze mogelijkheden van Verasol kun je een fijne plek creëren die je gezondheid en welzijn bevordert. Verlang je naar een plek om te ontspannen of een plek waar je lekker met vrienden en familie kunt borrelen? Verasol helpt je hierbij!

 

Ontdek de mogelijkheden

Voor meer informatie en inspiratie neem een kijkje op onze website: www.verasol.nl. Hier zie je alle producten en de bijbehorende mogelijkheden. Toch eerst inspiratie opdoen? Kijk dan even op onze inspiratie pagina.

Hier vind je allerlei projecten van anderen die je voorgingen. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden. Of download het gratis magazine.

Er is altijd een winkel bij jou in de buurt. Plan een vrijblijvend afspraak en laat je informeren.

Veelgestelde vragen

Welke mogelijkheden zijn er voor mijn Verasol overkapping?

Bij Verasol snappen we dat ieder huis anders is. Daarom bieden we verschillende opties aan zodat het geheel altijd precies bij jouw persoonlijke wensen past. Kies uit verschillende materialen zoals hoogwaardig aluminium, gehard glas of sterk polycarbonaat. 

Ook kies je zelf de kleur en stijl die bij jouw huis passen. Van klassiek wit tot modern antraciet: we hebben het allemaal.

Open/sluit accordeon

Waar moet ik op letten bij onderhoud?

Voor het onderhoud van je nieuwe overkapping bieden we speciaal ontwikkelde reinigingsproducten aan. Deze zijn perfect afgestemd op de materialen van onze producten. Deze reinigingsmiddelen helpen je terrasoverkapping schoon te houden en ze zorgen ervoor dat hij lang mooi blijft.

Open/sluit accordeon

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!