Zomer met Verasol - Altijd de juiste keuze

4 juni 2024 - Inspiratie , Uitgelicht

De zomer staat voor de deur en we kijken uit naar de lange, zonnige dagen. Maar een zomerseizoen brengt ook uitdagingen met zich mee. Wil je een plekje in de schaduw als de zon fel schijnt? Of wil je droog zitten als het regent?

Zonwering - Een must voor de zomer

Op warme zomerdagen biedt zonwering extra comfort. Zo zoek jij een koele, schaduwrijke plek op in je eigen tuin. Verasol biedt verschillende zonweringsproducten die niet alleen praktisch maar ook stijlvol zijn. Een greep uit de collectie: 

  • Screens: Ben je op zoek naar een stukje extra privacy of heb je last van laagstaande zon? Dan kies je voor screens. Dit type zonwering wordt aan de zijkant van je overkapping of tuinkamer gemonteerd. 
  • Onderdakzonwering: Dit type zonwering wordt onder je overkapping gemonteerd. Zo is onderdakzonwering beschermd tegen weersinvloeden. Kies de kleur en het patroon dat jij mooi vindt!
  • Bovendakzonwering: Onze bovendakzonwering wordt - zoals de naam al doet vermoeden - boven op het dak van je overkapping gemonteerd. Het voordeel? De zon wordt al buiten de overkapping tegengehouden. Hierdoor blijft het koeler onder de overkapping.

Voor iedere situatie is een passende zonwering. Ontdek ons assortiment en kies de zonwering die bij jou past!

Glazen schuifwanden - Flexibiliteit bij alle weersomstandigheden

De perfecte aanvulling voor je terrasoverkapping? Glazen schuifwanden. Vooral wanneer de Nederlandse zomer zijn grillige kant laat zien. Onze glazen schuifwanden bieden bescherming tegen wind en regen zodat jij altijd buiten kunt zitten. 

  • Geniet het hele jaar: Met glazen schuifwanden geniet je het hele jaar door van buiten. Zelfs met wind en regen. 
  • Onbelemmerd uitzicht: Omdat Verasol glazen wanden zijn voorzien van 100% maatwerk hebben de panelen een minimale overlap. Hierdoor geniet jij van een optimaal uitzicht op je tuin.

Waarom Verasol de juiste keuze is

Verasol staat al meer dan 20 jaar bekend om haar goede kwaliteit en vernieuwing in overkappingen en tuinkamers. Onze producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit en duurzaam, maar ook afgestemd op iedere individuele behoefte. Zo is er voor ieder wat wils. 

Ben je op zoek naar meer informatie of inspiratie? Bekijk dan hier enkele projecten of plan een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze winkels.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Verasol zonwering?

Verasol zonwering beschermt tegen felle zon en voorkomt oververhitting van terras of tuinkamer. Daarnaast verhogen de producten de privacy zonder het esthetische uiterlijk van je buitenruimte aan te tasten.

Ze zijn duurzaam. Ze zijn makkelijk te gebruiken. Ze komen in verschillende stijlen en maten. Deze passen perfect bij je huidige overkapping.

Open/sluit accordeon

Hoe installeer ik een onderdakzonwering in mijn terras overkapping?

De installatie van een onderdakzonwering is relatief eenvoudig en wordt vaak verzorgd door onze professionals om een perfecte pasvorm en maximale effectiviteit te garanderen. De onderdakzonwering wordt aan de binnenkant van de overkapping bevestigd, waardoor deze beschermd is tegen weersinvloeden en vervuiling. Onze experts kunnen je adviseren over de beste opties en de installatie verzorgen, zodat je zorgeloos kunt genieten van de voordelen.

Open/sluit accordeon

Kan ik glazen schuifwanden het hele jaar door gebruiken?

Ja, glazen schuifwanden van Verasol kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Ze bieden bescherming tegen wind en regen, waardoor je je terras of tuinkamer in alle seizoenen kunt gebruiken. De schuifwanden zijn ontworpen om een onbelemmerd uitzicht te bieden, zodat je ook in de winter van je tuin kunt genieten terwijl je beschut bent tegen de elementen.

Open/sluit accordeon

Zijn er garantievoorwaarden voor Verasol producten?

Ja, Verasol biedt uitgebreide garanties op al zijn producten om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Deze garanties dekken materiaal- en fabricagefouten, en bieden extra zekerheid bij de aankoop en het gebruik van onze zonwering en glazen schuifwanden. Voor specifieke informatie over de garantievoorwaarden kun je onze website raadplegen of contact opnemen met onze klantenservice.

Open/sluit accordeon

Hoe onderhoud ik mijn zonwering om de levensduur te maximaliseren?

Het onderhoud van zonwering is essentieel voor een lange levensduur en optimale werking. Reinig de zonwering regelmatig van bladeren, vuil en andere ophopingen met een mild reinigingsmiddel en water. Vermijd schurende borstels die het materiaal kunnen beschadigen. Zorg ervoor dat de zonwering bij sterk wind of slecht weer is ingetrokken om schade te voorkomen.

Open/sluit accordeon

Kostenlos herunterladen

Verasol Inspirationsmagazin

Lassen Sie sich inspirieren! 
Laden Sie unser kostenloses Inspirationsmagazin herunter.

  • Unzählige Möglichkeiten für zusätzlichen Raum
  • Randvoll mit Inspirationen
  • Nützliche Informationen

Verasol-Filiale

Sie haben Interesse an unseren Produkten? Wir informieren und beraten Sie gerne in einer Filiale.

Aktionsbroschüre ansehen

Schauen Sie online die aktuelle Aktionsbroschüre an. Interesse? Besuchen Sie eine der Verasol-Filialen.