Laatste kans:

Nazomer

deals


Glazen Tuinkamers

Geef je leven de ruimte met een glazen tuinkamer.

Ben jij op zoek naar extra vierkante meters leefruimte? Ga dan voor een aluminium tuinkamer. Al onze terrasoverkappingen van aluminium zijn uit te breiden met voor- en zijwanden. Zo creëer jij eenvoudig een echte aluminium tuinkamer.

Een tuinkamer is een extra leefruimte waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het is een afgeschermde ruimte, die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen. Bij Verasol start je bij het selecteren van een van onze productlijnen: Verasol GreenlineVerasol Profiline en Verasol Cube.

Na het bepalen van een productlijn die aan al jouw wensen voldoet, kies je een afmeting en type dakbedekking. Daarna pas je jouw tuinkamer helemaal aan naar jouw stijl. Kies uit verschillende kleuren, stijlen en opties. Maak daarna je overkapping compleet met ons diverse aanbod aan voor- en zijwanden om een echte tuinkamer te maken. 

Soorten voor- en zijwanden voor je tuinkamer

Wij hebben een divers aanbod aan voor- en zijwanden. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Glazen schuifwanden
  • Dichte wand met rabatdelen
  • Aluminium schuifpuien
  • Vaste Kozijnen: Polycarbonaat of glas
  • Kozijnen met ramen en/of deuren

Voordelen aluminium

  • Sterk en licht materiaal
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recyclebaar / Milieuvriendelijk

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!

Wat is een glazen tuinkamer?

Een glazen tuinkamer bestaat uit een aluminium dakconstructie met stevige staanders, glazen wanden en een glazen dak. Met een tuinkamer van glas beschik je altijd over een fijne, lichte ruimte én een mooi uitzicht op je tuin. Door te kiezen voor een Verasol tuinkamer met glas verlies je nauwelijks daglicht. Je geniet volop van extra leefruimte. Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een glazen tuinkamer die aansluit bij jouw unieke woonwens- en situatie. 

Wat zijn de voordelen van een glazen tuinkamer?

In een Verasol tuinkamer van glas zit je optimaal beschut tegen weer en wind. Door het glazen dak geniet je heerlijk van de zon en heb je prachtig uitzicht op voorbijgaande wolkenpartijen. Met een tuinkamer geniet je vrijwel het hele jaar door van je tuin. In de zomer haal je het buitengevoel naar binnen door de glazen schuifdeuren helemaal open te zetten. Zo creëer je een fijne plek waar je heerlijk kunt borrelen met vrienden. 

Glazen tuinkamers op maat

Met een glazen tuinkamer verhoog je de waarde van je huis. Je creëert flexibele extra leefruimte die je helemaal kunt inrichten zoals jij dat wilt. Voor de extra zonnige dagen zorg je voor meer beschutting door zonwering aan jouw tuinkamer van glas toe te voegen en je geniet heerlijk sfeervol van de late uurtjes onder de optionele led-verlichting. Met een ruime keuze aan kleuren en stijlen vind je bij Verasol altijd een glazen tuinkamer in een gewenste maat die past bij jouw unieke woonwensen.

Een glazen tuinkamer winkel bij jou in de buurt

Wil je onze glazen tuinkamers van glas in het echt zien en beleven? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Maak een afspraak of kom langs in een van onze winkels! Wij leveren een breed assortiment veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren en glazen schuifwanden zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.