Tuinkamer aan huis

Geef je leven de ruimte met een tuinkamer aan huis.

Ben jij op zoek naar extra vierkante meters leefruimte? Ga dan voor een aluminium tuinkamer. Al onze terrasoverkappingen van aluminium zijn uit te breiden met voor- en zijwanden. Zo creëer jij eenvoudig een echte aluminium tuinkamer.

Een tuinkamer is een extra leefruimte waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het is een afgeschermde ruimte, die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen. Bij Verasol start je bij het selecteren van een van onze productlijnen: Verasol GreenlineVerasol Profiline en Verasol Cube.

Na het bepalen van een productlijn die aan al jouw wensen voldoet, kies je een afmeting en type dakbedekking. Daarna pas je jouw tuinkamer helemaal aan naar jouw stijl. Kies uit verschillende kleuren, stijlen en opties. Maak daarna je overkapping compleet met ons diverse aanbod aan voor- en zijwanden om een echte tuinkamer te maken. 

Soorten voor- en zijwanden voor je tuinkamer

Wij hebben een divers aanbod aan voor- en zijwanden. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Glazen schuifwanden
  • Dichte wand met rabatdelen
  • Aluminium schuifpuien
  • Vaste Kozijnen: Polycarbonaat of glas
  • Kozijnen met ramen en/of deuren

Voordelen aluminium

  • Sterk en licht materiaal
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recyclebaar / Milieuvriendelijk

#HappyMetVerasol

Ben jij er nog niet helemaal uit hoe je de extra leefruimte van een tuinkamer zou willen inzetten bij jou thuis? Scroll eens door de prachtige beelden van onze klanten die jou voorgingen en ontdek de vele mogelijkheden van de Verasol tuinkamers.

Heb jij een Verasol product en wil je ook graag anderen inspireren voor extra leefruimte? Ontdek hoe jouw mooie foto's ook onderdeel kunnen worden van ons inspiratieplatform! 

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.

Wil jij een tuinkamer aan huis? Bekijk de mogelijkheden!

Wat is een tuinkamer aan huis?

Een tuinkamer is een volledig afgedichte veranda waarin je vrijwel het hele jaar door van je tuin kunt genieten. Met een tuinkamer aan huis creëer je op een voordelige en laagdrempelige manier extra leefruimte. De constructie bestaat uit aluminium staanders, een dakconstructie en voor- en zijwanden. In een tuinkamer aan huis zit je lekker beschut tegen wind en regen een afgesloten ruimte. Zo ontstaat een fijne plek waar je je af en toe even lekker terug kunt trekken. Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een tuinkamer die aansluit bij jouw unieke woonwens. 

Wat zijn de voordelen van een tuinkamer aan huis?

Wanneer je een tuinkamer aan je huis laat bouwen creëer je snel en voordelig extra leefruimte en je haalt het buitengevoel naar binnen. Je kunt een tuinkamer gebruiken zoals jij het wilt: richt hem in als speelkamer voor de kinderen of maak er een comfortabel thuiskantoor van. Je kunt alle kanten op! Het is de perfecte plek voor een barbecue met de familie, of een gezellige borrel met vrienden. 

De mogelijkheden van een tuinkamer aan huis

Als je kiest voor een tuinkamer aan huis heb je verschillende mogelijkheden. Onze tuinkamers zijn gemaakt van hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk aluminium. Met de glazen wanden geniet je altijd van een mooi uitzicht en fijne lichtinval.  Je hebt de keuze uit drie lijnen, elk met hun eigen stijl en opties. De tuinkamers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en eenvoudig uit te breiden met opties als zonwering of sfeervolle led-verlichting

Een tuinkamer winkel bij jou in de buurt

Droom jij van een huis met een tuinkamer? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Kom langs in een van onze winkels! Wij leveren een breed assortiment veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren en glazen schuifwanden zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.