Shop the Look - Bronskleurige Profiline in Almere

27 november 2022 - vtwonen

vtwonen in Almere | 27 november

Een bronskleurige, op maat gemaakte Verasol Profiline tuinkamer

In de vtwonen-aflevering van 27 november zagen we de metamorfose van de compacte rijtjeswoning van Jordy en zijn twee zoons Dani en Luka. Jordy’s vriendin Eva en hun kersverse baby zijn onlangs in het mannenhuis getrokken. Wat extra sfeer, gezelligheid én leefruimte creëren was dan ook hun wens. De oplossing van vtwonen-styliste Eva - je leest het goed, toevallig - is simpel. Een op maat gemaakte Profiline tuinkamer van Verasol natuurlijk. De ideale plek om met het hele gezin van te genieten. In deze blog ontdek je alles over deze speciale tuinkamer.

Gezinsuitbreiding? Tijd voor meer ruimte!

De benedenverdieping van Jordy en Eva is eigenlijk net te klein voor het samengestelde gezin. Ze kunnen dan ook wel wat extra leefruimte gebruiken. Dat realiseren we door een bronzen Profiline tuinkamer aan de woning te plaatsen. Via de openslaande deuren wandelt het gezin zo hun nieuwe aanwinst binnen. 

Dankzij het kristalheldere glazen dak en de glazen schuifpui stroomt er veel licht naar binnen. Dit benadrukt het ruimtelijke én luxe gevoel van de tuinkamer. Het stel kan de kinderen met een gerust hart in de tuinkamer laten spelen. Het gaat hier namelijk om gelaagd veiligheidsglas van wel 8 millimeter dik. Te weinig privacy? Nee, hoor. De afgesloten aluminium wanden aan weerszijden van de tuinkamer houden nieuwsgierige blikken lekker buiten de deur.

 

Sfeerimpressie

Smaken verschillen. Zo ook bij Eva en Jordy.  Eva houdt bijvoorbeeld van veel accessoires en mooie planten, niet alles hoeft tenslotte een functie te hebben. Jordy is juist meer van het praktische, maar let daarbij wel op comfort. Vtwonen-styliste Eva wist precies de juiste balans te vinden tussen deze twee uitersten. Eva creëerde verschillende comfortabele zitjes en maakt hiervoor gebruik van luxe en zachte materialen. De planten, kaarsjes en andere kleine snuisterijen maken de tuinkamer helemaal af. 

En het mooiste van alles? Ook wanneer de kinderen ‘s avonds in bed liggen, kan het stel van hun tuinkamer genieten. De energiezuinige LED spotjes zorgen namelijk voor een prettig licht. Deze zijn dankzij de afstandsbediening ook te dimmen voor nog meer sfeer. 

 

Productspecificaties

KenmerkenInfo
ProductBronskleurige Verasol Profiline tuinkamer met kristalhelder glasdak, schuifpui, twee rabatwanden en een glazen spie.
OpstellingAan de woning bevestigd
KleurBrons
Afmetingen5190 x 3349 mm (breedte x diepte)
DakbedekkingGelaagd veiligheidsglas blank. Totale dikte glas 8mm
Zijkant RechtsDichte wand van bronzen aluminium rabatdelen 
Zijkant LinksDichte wand van bronzen aluminium rabatdelen
GootModerne, vlakke afwerking
LED-verlichting6 LED-spots dimbaar met afstandsbediening
ZonweringOnderdakzonwering T90

Het voordeel van een tuinkamer als deze? Je hebt er het hele jaar door - ongeacht de weersomstandigheden - plezier van. Bij regen houd je de schuifpui gesloten, bij zon schuif je ‘m open en laat je de zonwering zakken. De aluminium constructie is daarnaast onderhoudsarm en gaat dan ook een leven lang mee. Zorgeloos genieten, noemen we dat. 

Meer inspiratie opdoen?

Interesse in een tuinkamer? Kom dan langs in één van onze winkels. Hier kun je ons uitgebreide assortiment van dichtbij bekijken. Onze adviseurs staat voor je klaar met een kop koffie en een advies op maat, passend bij jouw wensen en stijlen. Meer inspiratie opdoen? Download dan ons gratis inspiratiemagazine.

Grenzeloze keuzemogelijkheden

Verasol Profiline

Wil jij ieder seizoen kunnen genieten van meer leefruimte? Met de Verasol Profiline worden die dromen werkelijkheid.

De Verasol Profiline heeft grenzeloze keuzemogelijkheden in opties en accessoires, waardoor jij de volledige keuzevrijheid hebt. Dankzij een stevigere constructie, is de Profiline in meer afmetingen zonder extra staanders (ook tot vier meter diep bij glas) te verkrijgen dan de Verasol Greenline.

  • Verkrijgbaar in 15 kleuren
  • Volledig naar wens samen te stellen
  • Standaard 10 jaar garantie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.