Hoeveel LED spotjes heb je nodig in een overkapping?

17 december 2020 - Tips

Hoeveel led spotjes nodig bij overkapping? | Verasol

Wil je ook ‘s avonds kunnen genieten van jouw overkapping? Dan creëer je met inbouw LED verlichting eenvoudig de juiste sfeer. Hoeveel spotjes je nodig hebt, is natuurlijk volledig afhankelijk van jouw wensen. Over het algemeen zijn twee tot drie LED spotjes per ligger voldoende voor een sfeervol geheel. In deze blog vertellen we je alles over LED-verlichting voor jouw veranda of tuinkamer

Hoeveel licht geven spotjes in een overkapping? 

Onze LED spots zijn 1 watt per lamp en hebben een lichtopbrengst van 210 Lumen. Dit is genoeg licht voor een gezellig avondje samen. Liever alleen genieten, met bijvoorbeeld een boek? Kies dan voor extra accentverlichting om zo een specifiek deel van jouw overkapping sterker te verlichten. 

Je kunt kiezen voor een set van zes of negen LED-spots, die uiteraard ook met elkaar te combineren zijn tot een set van 15 LED-spots. Behoefte aan meer of minder licht? Geen enkel probleem: al onze LED-spots zijn dimbaar. 

Welke opties zijn er nog meer op het gebied van verlichting? 

LED spotjes zijn de ideale (én duurzame) basisverlichting voor jouw veranda. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk op het gebied van verlichting. Zo kun je gebruik maken van een mooie vloerlamp om bepaalde gebieden in jouw overkapping extra te belichten. Met een sfeervol lichtsnoer of een paar mooie lampionnen maak jij jouw overkapping helemaal af! 

Meer weten over LED-verlichting en de mogelijkheden voor jouw overkapping? Neem contact op met een Verasol winkel bij jou in de buurt. Onze adviseurs staan voor je klaar. 

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.