Samengesteld gezin: de vtwonen metamorfose in Almere

27 november 2022 - vtwonen

vtwonen - Weer verliefd op je huis | 27 november 2022

Meer ruimte voor dit gezellige gezin uit Almere

Jordy woont samen met zijn zoons Dani en Luka in een compacte rijtjeswoning in het bruisende Almere. Het is een echt mannenhuis, met meubels die overal en nergens vandaan komen. De woning kan absoluut een beetje extra warmte en een vrouwelijke touch gebruiken. Gelukkig is daar Eva, Jordy’s grote liefde. Onlangs trok zij (samen met hun kersverse spruit) bij de mannen in. En dat bracht - naast een hoop gezelligheid - ook enkele uitdagingen met zich mee. Want hoe creëer je zo’n warm en sfeervol thuis? En hoe benut je de compacte woonruimte optimaal voor voldoende ruimte voor het hele gezin? 

Vtwonen-styliste Eva (dezelfde naam, niet dezelfde Eva) schiet te hulp. Ze ontwierp - samen met Verasol - een tuinkamer op maat waarin alle woonwensen van het samengestelde gezin samenkomen. Een frisse start, dus!

Twee uiteenlopende stijlen, één prachtig eindresultaat

Smaken verschillen, ook bij Jordy en Eva. Eva houdt bijvoorbeeld van kleur en van veel accessoires en planten. Je maakt haar blij met leuke kaarsjes, lampen, fotolijstjes en vloerkleden. Niet alles in huis hoeft tenslotte een functie te hebben. 

Jordy is het daar niet helemaal mee eens. Hij houdt meer van praktisch, maar comfortabel. Voor hem hoeft het niet zo uitgesproken. Van een modern interieur met een robuuste boomstamtafel en drankkast begint zijn hart sneller te kloppen. 

Deze verschillende stijlen en wensen komen samen in een prachtige Profiline tuinkamer. We hebben voor Jordy en Eva gekozen voor een bronzen exemplaar met een kristalhelder glasdak. De moderne schuifpui aan de voorkant zorgt voor voldoende lichtinval, terwijl de afgesloten zijwanden een boel privacy realiseren. Zo creëren we - in een handomdraai - flink wat extra leefruimte. De tuinkamer is daarnaast voorzien van handige zonwering en sfeervolle LED-verlichting waardoor het gezin er het hele jaar door van kan genieten.

 

Een heerlijke plek voor het hele gezin

Zo’n moderne tuinkamer combineert prachtig met de zachtere elementen waar Eva van droomt. Marianne heeft daarom gekozen voor meubels in warme, neutrale kleuren. Denk aan olijfgroen en houttinten. Deze warmte wordt nogmaals benadrukt door het gebruik van luxe materialen die heerlijk aanvoelen. Ideaal wanneer Eva samen met de kleine van het ochtendzonnetje geniet terwijl Jordy een balletje trapt met zijn zoons. De planten en andere kleinere accessoires maken de tuinkamer helemaal af.

 

Sfeerimpressie

Geïnspireerd door de metamorfose?

Bekijk dan ook ons shop the look blog. Hierin vind je alle details over deze unieke Profiline tuinkamer. Daarmee kun je eenvoudig ook zo’n fijne extra leefruimte creëren aan - of los van - je woning. Benieuwd hoe een tuinkamer of overkapping bij jouw woonstijl past? Download ons gratis magazine voor nog meer inspiratie.

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.