Shop the look - Antraciete Profiline in Mijdrecht!

25 september 2023 - Inspiratie

Een antraciete, op maat gemaakte Verasol Profiline tuinkamer

In de aflevering van De Grote Tuinverbouwing in Mijdrecht op 23 september zagen we de metamorfose van het terras bij Helen en Mathé. Twee echte bourgondiërs, die het liefste altijd buiten zitten met de barbecue aan en een borrel in de hand.

De oplossing? Een op maat gemaakte Verasol Profiline tuinkamer. Deze plek zorgt ervoor dat ze niet alleen droog, maar ook heerlijk beschut kunnen borrelen en er altijd genoeg ruimte is voor al hun familie en vrienden. 

In deze blog ontdek je alles over deze speciale tuinkamer.

Oneindig borrelen doe je zo

Helaas is het weer in Nederland niet zo tropisch dat we altijd buiten kunnen zitten. Althans, niet zonder overkapping. Want een spontane regenbui kan er zo voor zorgen dat de hele eettafel met man en macht naar binnen verplaatst moet worden. Een beetje onhandig en vooral erg ongezellig vonden Helen en Mathé. Samen met het team van De Grote Tuinverbouwing en NuBuiten zorgden wij voor een fijne plek waar het koppel kan genieten van lange zomer- en winteravonden.

De Verasol Profiline tuinkamer is voorzien van een kristalhelder glazen dak. Want áls het zonnetje dan eindelijk doorkomt, willen we ook dat het stel ervan kan genieten. Een glazen dak zorgt er ook voor dat de ruimte extra groot aanvoelt en een luxe uitstraling krijgt. Speelt de wind even op? Geen probleem. Deze tuinkamer is uitgerust met glazen schuifwanden aan zowel de voor- als zijwanden. Zo houden we de koude wind buiten en is het tijd voor ontspanning.

Productspecificaties

Kenmerken

Info

ProductAntraciete Verasol Profiline tuinkamer met glazen dak, glazen schuifwanden en glazen spies.
OpstellingAan de woning bevestigd
KleurAntraciet
Afmetingen5,00 m x 3,95 m
Dakbedekking10 mm veiligheidsglas
Zijkant RechtsGlazen schuifwand
Zijkant LinksGlazen schuifwand
VoorzijdeGlazen schuifwand
GootModerne, vlakke afwerking
LED-verlichting12 LED-spots dimbaar met afstandsbediening

Het voordeel van een tuinkamer als deze? Je hebt er het hele jaar door - ongeacht de weersomstandigheden - plezier van. Bij regen houd je de glazen wanden gesloten, bij zon schuif je ze open en laat je het lekker doorluchten. De aluminium constructie is daarnaast onderhoudsarm en gaat een leven lang mee. Zorgeloos genieten, noemen we dat.

Meer inspiratie opdoen?

Interesse in een tuinkamer? Kom dan langs in een van onze winkels voor een adviesgesprek. Liever nog even inspiratie opdoen? Download dan ons gratis inspiratiemagazine.

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!