• Inclusief sterkte berekening

  • Montage door geselecteerde vaklieden

  • Made in Germany

  • Inspirerende showroom in de buurt

Verasol® tuinkamer

 

Geniet het hele jaar door van uw Verasol® tuinkamer. U bent beschermd tegen de weerinvloeden en laat u toch optimaal profiteren van uw tuin en het buitenleven. Verasol® biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van uw tuinkamer gebruik te maken.

Bouw uw veranda om naar een tuinkamer

De Verasol® tuinkamer is een combinatie van de beproefde Verasol® veranda en perfect sluitende kozijnen of glasschuifwanden. Een aluminium tuinkamer kenmerkt zich door de stevige en onderhoudsarme constructie. De glasschuifwanden geven u een vrij uitzicht over uw tuin. De glasschuifwand is vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas. Zowel de veranda inclusief de perfect sluitende aluminium kozijnen of de glasschuifwanden gemaakt van veiligheidsglas worden standaard op uw gewenste maat gemaakt.

Uw mogelijkheden in een stappenplan:

  1. U beschikt over een Verasol® veranda;
  2. U maakt een keuze tussen aluminium kozijnen of glasschuifwanden;
  3. De vaklieden van uw gekozen Verasol® Inspiration Point komen de gehele tuinkamer bij u thuis inmeten;
  4. Het uitbreidingspakket van Verasol® wordt op de juiste maat en in de juiste kleur bij u geleverd en geïnstalleerd;
  5. U geniet nu nog langer van het buitenleven met uw nieuwe Verasol® tuinkamer!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij u thuis? Of wilt u weten op welke manier u de veranda het beste kunt uitbreiden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of kom langs bij een van de Verasol® Inspiratiepunten.

 

Verasol® Inspiration Point

Wilt u de Verasol® tuinkamer in het echt zien en beleven? Dan bent u bij één van de Verasol® Inspiratiepunten aan het juiste adres. Daar vindt u een breed assortiment veranda’s met aluminium kozijnen en glazen schuifwanden. Bezoek de showroom finder voor een Verasol® Inspiration Point bij u in de buurt.

 

Kies voor Verasol® en uw tuinkamer is binnen handbereik.

 

Let op: een tuinkamer is geen volledig geïsoleerde serre. Een tuinkamer leent zich perfect om al vroeg in het seizoen van uw tuin te genieten, met eventueel uw tuindeuren al geopend. Een permanente doorbraak van uw huis naar de tuinkamer raden wij af. Vraag uw adviseur naar de exacte details voor uw project.


Ook uw thuis verdient een echte Verasol®

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol® geniet u elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte op maat aan.

pix