Deze 4 tuintrends maken jouw zomer nog zonniger

26 april 2022 - Inspiratie

De dagen worden langer en de temperaturen lopen op. Dat kan maar één ding betekenen; de zomer is in aantocht. Dat moet gevierd worden. Hoe? Simpel. Door je tuinkamer op te frissen met nieuwe meubels en accessoires. Om jou te inspireren hebben we In samenwerking met Hartman vier verrassende trends voor het inrichten van je tuinkamer op een rijtje gezet. 

Een Bohemian tuinkamer voor het ultieme vakantiegevoel 

Op vakantie in eigen tuinkamer? Kies dan voor een Bohemian sfeertje. Deze stijl kenmerkt zich door natuurlijke materialen en een licht kleurenpalet, deze worden gecombineerd met één of twee onverwachte accentkleuren. Oranje, bijvoorbeeld. Met een paar gave meubels en unieke accessoires creëer je in een handomdraai een sfeervolle plek waar je kunt genieten van al het moois dat deze zomer gaat brengen. 

Combineer deze trend met een bronzen tuinkamer voor de ultieme Bohemian vibes. Een andere kleur overkapping? Geen zorgen. Ook daar komt deze tuinstijl uitstekend tot z’n recht. 

Urban Garden: een industriële look met botanische details 

Kies jij voor de trend Urban Garden? Dan haal je het beste van twee werelden in huis. In deze stijl komen strakke lijnen en ruwe materialen als staal en teakhout samen met botanische invloeden. De basis - een strakke, aluminium tuinkamer of veranda - heb je wellicht al staan. Je maakt zo’n overkapping compleet door er een flinke lading groen aan toe te voegen. Bijvoorbeeld in de vorm van kunstplanten of een paar mooie sierkussens. Daarmee geniet je het hele jaar door van je extra leefruimte. 

Maak een statement met Modern Design

Staat er een Verasol Cube in je tuin? Dan word je vast razend enthousiast van de Modern Design tuinstijl. Dit thema staat namelijk volledig in het teken van rechte, strakke lijnen en een eyecatching ontwerp. Denk aan strak vormgegeven tuinmeubelen die - net als onze aluminium tuinkamers - weinig onderhoud vereisen. De kleuren die het beste bij deze stijl passen? Zwart en verschillende grijstinten. Vrolijk het geheel op met een paar mooie tuinkussens in een accentkleur.

Kom tot rust in een Scandinavian tuinkamer 

Rust en eenvoud. Daar staat de Scandinavian trend voor de tuin om bekend. Maak jouw tuinkamer compleet met grove, natuurlijke materialen als teak en combineer dit met witte accessoires en tuinstoelen. Weet je niet zeker of een product past in deze stijl? Denk dan aan het credo less is more. Daarmee creëer je binnen een mum van tijd een Scandinavisch sfeertje in je tuinkamer. Helemaal hygge

Meer inspiratie opdoen?

Met deze verrassende trends haal jij alles uit je tuinkamer. Het resultaat? Een fijne plek om heerlijk tot rust te komen. Benieuwd naar hoe anderen hun tuinkamer hebben ingericht? Neem dan een kijkje op onze #happymetverasol pagina voor de nodige inspiratie. 

De accessoires en tuinmeubelen uit dit artikel bekijken of bestellen? Kijk dan op de website van Hartman.

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!