Houten | vtwonen Seizoen 11

6 oktober 2019 - vtwonen

In aflevering 3 van het 11e seizoen van ‘vtwonen Weer verliefd op je huis’ gaat styliste Fietje Bruijn aan de slag voor Joey (30) en Miranda (29). Samen met hun pasgeboren zoon (Milan) wonen zij sinds 2,5 jaar in een eengezinswoning in Houten. Met een grote verbouwing hebben Joey en Miranda van hun huis een gezellig thuis proberen te maken. Helaas zijn ze nog niet helemaal tevreden en hebben zij de hulp van vtwonen ingeschakeld.  

De grootste uitdaging waar styliste Fietje Bruijn mee te maken krijgt, is om meer sfeer in huis te brengen. De kamer heeft weinig daglicht en dit in combinatie met grijze kleuren maakt de woonruimte snel saai en grauw. Daarnaast hebben Joey en Miranda twee compleet andere smaken. Miranda houdt van zachte kleuren. Joey houdt van een boerderijstijl, die hij typeert als robuust, donker, eenvoudig en stoer.  

Om meer licht in huis te krijgen heeft Fietje gekozen voor een veranda aan huis. In haar zoektocht naar de perfecte veranda is Fietje uitgekomen bij Verasol. Samen met onze adviseurs is gekozen om een Profiline veranda te plaatsen. Deze Profiline veranda is uitgebreid tot tuinkamer vanwege een grote glazen schuifwand en zijwanden. Hierdoor wordt de huiskamer lichter en is met de tuinkamer extra leefruimte gecreëerd. 

De Profiline veranda in deze vtwonen uitzending is uitgevoerd in de kleur antraciet en afgewerkt met een moderne goot. Samen met de aankleding van Fietje zijn wij trots op het eindresultaat. Kijk voor verdere specificaties onderaan deze pagina. 

Enthousiast? Kom dan langs in een winkel bij jou in de buurt. 

Sfeerimpressies

Grenzeloze keuzemogelijkheden

Verasol Profiline

Wil jij ieder seizoen kunnen genieten van meer leefruimte? Met de Verasol Profiline worden die dromen werkelijkheid.

De Verasol Profiline heeft grenzeloze keuzemogelijkheden in opties en accessoires, waardoor jij de volledige keuzevrijheid hebt. Dankzij een stevigere constructie, is de Profiline in meer afmetingen zonder extra staanders (ook tot vier meter diep bij glas) te verkrijgen dan de Verasol Greenline.

  • Verkrijgbaar in 15 kleuren
  • Volledig naar wens samen te stellen
  • Standaard 10 jaar garantie

Productspecificaties vtwonen tuinkamer - Houten

KenmerkenInfo
ProductVerasol Profiline veranda opgebouwd tot tuinkamer met glasschuifwanden en kristalhelder glasdak
OpstellingTegen achterzijde gevel van bestaande woning
KleurAntraciet (RAL 7016 structuurlak)
Afmetingen5500x3000mm (breedte x diepte)
Aantal Staanders2x, breedte 3000mm
DakbedekkingGelaagd veiligheidsglas 44.2, totale dikte glas 10mm
Voorkant5-delige glasschuifwand met een lage onderrails van 17mm
Zijkant RechtsRabatdelen tot 2000mm hoog aangevuld met een spie van glas
Zijkant LinksBestaande muur
GootType modern
LED-verlichting12x Led verlichting met afstandsbediening
ZonweringElektrische onderdakzonwering plus afstandsbediening (Type T200,) doekkleur grijs
HeaterBlackline 1800w

Een tuinkamer is een plek waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het is een afgeschermde (maar niet-geïsoleerde) leefruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen. Bij Verasol betreft het altijd een aluminium constructie met een glas of polycarbonaat dakbedekking en met voor- en zijwanden. Deze wanden zijn in vele (niet-geïsoleerde) uitvoeringen leverbaar.Laat je goed informeren door onze adviseurs voor afwerkings- en interieurmogelijkheden. Denk hierbij aan temperatuurregeling, meubelmaterialen en beplanting.

Meer inspiratie opdoen? 

Op zoek naar meer inspiratie? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze ervaren adviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt!  

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.