De werkwijze van Verasol: stap voor stap naar jouw veranda

14 september 2023 - Inspiratie , Tips

Is een overkapping een bijgebouw? | Verasol

Wil je een mooie veranda of tuinkamer om buiten te genieten? Vind je het inmeten, monteren en andere stappen lastig? Dan ben je bij Verasol aan het juiste adres!

We begrijpen dat het creëren van je droomveranda spannend is. Daarom bieden we begeleiding van begin tot eind, van advies tot de laatste schroef in je veranda. In deze blog laten we je zien hoe onze werkwijze jouw droomveranda werkelijkheid maakt.

Stap 1: Vrijblijvend Advies

Het begint allemaal bij jouw wensen en ideeën. Onze medewerkers helpen je graag om deze tot werkelijkheid te maken. Ze zullen je informeren over de mogelijkheden en adviseren je op basis van jouw wensen en budget. Tijdens dit gesprek ben je vrij om al je vragen te stellen en krijg je een goed beeld van wat Verasol te bieden heeft.

Nauwkeurig inmeten

Voor perfect maatwerk

Stap 2: Inmeten van je Buitenruimte

Na je keuze voor een van onze producten, maken we een afspraak om je buitenruimte op te meten. Dit is belangrijk, zodat je veranda goed bij je huis en tuin past. Onze specialisten zullen nauwkeurige metingen verrichten en rekening houden met alle technische details.

Stap 3: Ontwerp en Offerte

Ons team maakt een gedetailleerd ontwerp voor je veranda of tuinkamer, gebaseerd op jouw wensen. Dit ontwerp wordt vastgelegd in een duidelijke offerte, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Als je tevreden bent met het ontwerp, gaan we verder met de rest van het proces.

Stap 4: Montage

Nu begint het leukste gedeelte: de montage van je veranda. Onze ervaren monteurs nemen het stokje over en zorgen voor een vakkundige installatie. Ze werken snel en efficiënt, met aandacht voor details, om je veranda of overkapping perfect te plaatsen.

Geen zorgen, wij doen alles. Geen moeilijke instructies of gereedschap nodig.

Stap 5: Nazorg en Garantie

Na de montage laten we je niet in de kou staan. Verasol staat bekend om zijn uitstekende service en garantie. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zijn wij er om het op te lossen. Je kunt jarenlang zorgeloos genieten van je Verasol veranda, wetende dat we achter ons product staan.

Vakkundige montage

Dat staat als een huis

Kortom, Verasol maakt het hele proces van veranda plaatsen of overkapping installeren eenvoudig en zorgeloos. Van het eerste vrijblijvende advies tot de laatste schroef, wij begeleiden je stap voor stap naar jouw droomveranda of tuinkamer. Laat Verasol je helpen om je buitenruimte perfect te maken om te ontspannen, genieten en leven.

Ben je klaar om je buitenruimte te transformeren? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en laat ons je helpen. Realiseer je droomveranda.

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!