De grote tuinverbouwing in Mijdrecht

25 september 2023 - Inspiratie

Bourgondisch genieten in Mijdrecht

In Mijdrecht wonen Helen en Mathé in hun nieuwe huis aan het water. Het zijn echte bourgondiërs. De hele avond lang barbecueën en borrelen met vrienden of familie is dan ook wekelijkse kost. Helaas ziet het weer er in Nederland niet altijd zonnig genoeg uit en kan een forse regenbui de barbecue nog wel eens verpesten. Een glazen tuinkamer zal de oplossing bieden. Zo kunnen zij - zelfs wanneer het in Nederland even niet zo tropisch is - altijd buiten borrelen.

Het team van De Grote Tuinverbouwing ging samen met Verasol en NuBuiten voor het koppel aan de slag en creëerde een plek waar nog vele barbecues kunnen volgen.

Geen uitdaging te groot

Omdat Helen en Mathé aan het water wonen loopt de tuin schuin af en is een ‘standaard’ overkapping hier niet voldoende. De op maat gemaakte Verasol Profiline tuinkamer  werd op een verlengstuk van de tuin geplaatst, zodat er optimaal gebruikgemaakt werd van de beschikbare ruimte.

De tuin beschikt over een open en weids uitzicht - en dus veel wind. Maar ook daar hebben we aan gedacht. De tuinkamer van Helen en Mathé werd uitgerust met glazen schuifwanden. Zowel aan de voorkant als aan de zijkanten. Zo kunnen ze écht het hele jaar door genieten van de barbecue. 

Flower power

Met een breed scala aan bloemen, planten en struiken zorgt Ivo ervoor dat het koppel lekker beschut zit. Dat is niet alleen fijn voor een stukje privacy, maar de beplanting zorgt ook voor de mediterraanse - en erg gezellige - sfeer.

Geïnspireerd door de metamorfose?

Je vindt alle details over deze op maat gemaakte Profiline tuinkamer in onze shop the look blog. Zo kun jij eenvoudig ook zo’n fijne extra leefruimte bij jou thuis creëren. Ben je er nog niet helemaal over uit hoe een tuinkamer of overkapping bij jouw huis past? Download dan ons magazine of kom langs voor een adviesgesprek in een van onze winkels.

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!