Creëer een romantische sfeer in jouw tuinkamer

6 februari 2022 - Inspiratie

De liefde vieren… Dat doe je op iedere dag van het jaar. Maar in het bijzonder op 14 februari. Wil jij deze Valentijnsdag alles uit de kast trekken? Tover jouw tuinkamer dan om in een romantisch plekje waar je samen met je partner kunt genieten van elkaars gezelschap. Wij geven je een aantal tips voor het romantisch inrichten van jouw tuinkamer. Om bij weg te dromen!

Romantische accessoires voor jouw tuinkamer

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om je tuinkamer volledig opnieuw in te richten. Romantische meubels in zachte pasteltinten (zoals oudroze) geven een compleet nieuwe uitstraling aan jouw leefruimte. Toch past zo’n grote aanpassing niet altijd binnen budget. Gelukkig kom je met de juiste romantische accessoires een heel eind. Onze favorieten:

  • Kaarsen. Kies voor verschillende vormen, formaten en geuren voor een speels geheel. Want wat is er romantischer dan dineren bij kaarslicht?
  • Dekens. Hoe warmer en zachter, hoe beter. Kruip lekker dicht tegen je geliefde aan en geniet van elkaars gezelschap in jouw tuinkamer.
  • Bloemen. Of bloemblaadjes. Klinkt cliché, maar juist daarom een perfect accessoires. En het mooiste van alles: je hebt direct een goed cadeau.
  • Vloerkleden. Daarmee realiseer je in een handomdraai een heel andere sfeer. Kies voor kleuren als rood en paars voor een warm welkom.
  • Kussens. Om heerlijk in achterover te zakken. Ook hier gebruik je weer kleuren als roze, rood en paars. Maar denk ook eens aan bijzondere texturen en designs.

Maak het persoonlijk

Met bovenstaande accessoires creëer je een romantische sfeer in de tuinkamer. Deze dienen als mooie basis. Maak het verder compleet met wat persoonlijke details. Bijvoorbeeld door foto’s neer te zetten van bijzondere gebeurtenissen. Of door andere spulletjes met een sentimentele betekenis te plaatsen. Voeg daar een heerlijk diner én een welgemeende liefdesbrief aan toe en… Succes gegarandeerd.

Op zoek naar meer tips voor het inrichten van jouw veranda? Zoek dan niet verder. Klik hier om naar het blog te gaan.

Meer inspiratie opdoen? 

Kom dan eens langs in één van onze winkels. Onze adviseurs staan voor je klaar met een goede kop koffie en een advies op maat. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Maak vandaag nog jouw afspraak!

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!