verasol-beste-deal-garantie-rf

Betaalbare kwaliteit

Kenmerken Greenline veranda

· Milieuvriendelijk ontwerp · 16 mm polycarbonaat (opaal of helder) en glas 44.2 (helder en warmtewerend)
· Keuze uit 2 kleuruitvoeringen · Optioneel warmtewerend polycarbonaat
· Vlakke gootafwerking · Statische berekening
· Standaard op uw maat gemaakt · Grote overspanning tussen 2 staanders mogelijk

De Verasol® Greenline veranda staat garant voor betaalbare kwaliteit en is zeer aantrekkelijk geprijsd. Het speciale ontwerp van de aluminiumprofielen bij deze veranda zorgt voor minder materiaalgebruik, zonder verlies van sterkte. De veranda is milieubewust geproduceerd en voorzien van een krasvaste structuurlak. De speciale coating is duurzaam en uitgesloten van stoffen die het milieu belasten. Op de Greenline veranda krijgt u standaard 10 jaar garantie.

 

Veranda als zelfbouwpakket

De Greenline veranda wordt als compleet zelfbouwpakket geleverd en kan worden uitgebreid met aantrekkelijke Verasol® opties. Met behulp van de Verasol® instructie DVD en de montagehandleiding is de veranda eenvoudig zelf te monteren. Gaat u liever niet zelf aan de slag, maar wilt u de plaatsing door ervaren monteurs laten verzorgen? Dan bent u bij een Verasol® Selected dealer aan het juiste adres.

 

Greenline veranda

Een Greenline veranda kunt u eenvoudig uitbouwen naar een tuinkamer, met glazen schuifwanden of aluminium kozijnen. Met Greenline veranda heeft u het hele jaar lang plezier van uw tuin en u kunt de veranda met de accessoires van Verasol® volledig aanpassen naar uw smaak en uw wensen.

Beste Deal Garantie

Op de Greenline veranda krijgt u Beste Deal Garantie, dat betekent onder andere 10 jaar garantie, het inmeten van uw project is vanzelfsprekend en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u meer weten over de Greenline veranda, over de mogelijkheden of Beste Deal Garantie?

 

Wilt u meer weten over de Greenline veranda of direct een offerte op maat? Vul direct het offerteformulier en ontvang uw offerte in de mail!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 


pix