Profiteer van
2022 prijzen


Vrijstaande veranda

Geef je leven de ruimte.

3 productlijnen voor vrijstaande Veranda's

Droom jij van extra leefruimte? Het hele jaar buiten genieten of juist meer ruimte binnen creëren? Met een Verasol losstaande veranda realiseer je die droom. Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou of jouw woning past. Dat wordt genieten! Ontdek hieronder de drie productlijnen.

Wat is een vrijstaande veranda?

Dit type veranda is een overkapping die geen muurbevestiging nodig heeft. Dat biedt mogelijkheden, want je kunt een losstaande veranda overal plaatsen waar je wilt. Kies bijvoorbeeld voor een plek waar je nog lekker kunt genieten van het avondzonnetje. Hiermee geniet je maximaal van het buitenleven in je eigen tuin. De veranda bestaat uit een dakconstructie met minimaal vier staanders. Door zij- en voorwanden toe te voegen, maak je van je veranda een echte aluminium tuinkamer.

Voordelen aluminium

  • Sterk en licht materiaal
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recyclebaar / Milieuvriendelijk

#HappyMetVerasol

Ben jij er nog niet helemaal uit hoe je de extra leefruimte van een veranda zou willen inzetten bij jou thuis? Scroll eens door de prachtige beelden van onze klanten die jou voorgingen en ontdek de vele mogelijkheden van de Verasol veranda's.

Heb jij een Verasol product en wil je ook graag anderen inspireren voor extra leefruimte? Ontdek hoe jouw mooie foto's ook onderdeel kunnen worden van ons inspiratieplatform! 

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Download ons inspiratiemagazine

Boordevol ideeën en handige informatie voor een veranda of tuinkamer. Vraag het gratis aan.

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Op zoek naar een vrijstaande veranda? Bekijk de mogelijkheden!

Wat is een vrijstaande veranda?

Een vrijstaande veranda is een overkapping die geen muurbevestiging nodig heeft. Dat biedt mogelijkheden, want je kunt een losstaande veranda overal plaatsen waar je wilt. Kies bijvoorbeeld voor een plek waar je nog lekker kunt genieten van het avondzonnetje. Met een vrijstaande veranda geniet je maximaal van het buitenleven in je eigen tuin. Een vrijstaande veranda bestaat uit dakconstructie met minimaal vier staanders. Door zijwanden toe te voegen creëer je meer beschutting

Wat zijn de voordelen van een vrijstaande veranda?

Omdat je een losstaande veranda niet aan je huis of schuur hoeft te bevestigen kun je alle kanten op. Een vrijstaande veranda is een fijne plek om heerlijk te kunnen genieten van je tuin. Het hele jaar door! Trek jezelf terug met een goed boek, of maak een ruimte waar je heerlijk kunt ontbijten met het gezin.

Een vrijstaande veranda is optimaal genieten van het buitenleven. Je creëert een beschutte leefruimte in je tuin waar je heerlijk zit met vrienden of familie. Op de extra zonnige dagen heb je de mogelijkheid om lekker in de schaduw te zitten.

De mogelijkheden van een vrijstaande veranda

Wil jij een vrijstaande veranda laten bouwen in je tuin? Dan zijn er verschillende mogelijkheden! Je kunt kiezen voor een houten veranda of voor een aluminium veranda. Het voordeel van aluminium is dat het een onderhoudsvrij materiaal is. Voeg een kristalhelder glasdak toe zodat jouw losstaande veranda een heerlijk lichte ruimte blijft. Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een losstaande veranda die past bij jouw situatie. Verasol veranda’s worden standaard geleverd als stevige aluminium constructie. Een Verasol veranda voldoet zelfs aan de meest hoge eisen!

Een dichte vrijstaande veranda

Wil je toch liever een volledig afgesloten ruimte? Met glazen schuifwanden tover je jouw vrijstaande veranda eenvoudig om naar een dichte tuinkamer. Zo ben je nog beter beschut tegen wind en regen! Deze glazen wanden kunnen op elk moment onder een bestaande veranda worden geplaatst. Zo kun je deze later ook nog toevoegen! Naast schuifwanden is je losstaande veranda uit te breiden met diverse opties als led-verlichting en zonwering. Zo is je veranda altijd op maat gemaakt.

Een veranda winkel bij jou in de buurt

Droom jij van een vrijstaande veranda in je tuin? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Kom langs in een van onze winkels! Wij leveren een breed assortiment veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren en glazen schuifwanden zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.