Glazen terrasoverkapping

Geef je leven de ruimte.

3 productlijnen voor

Glazen terrasoverkappingen

Met Verasol creëer je extra ruimte en geniet jij het hele jaar van buiten. Met een Verasol glazen terrasoverkapping realiseer je die droom. Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou of jouw woning past.

Wat is een glazen terrasoverkapping?

Met een terrasoverkapping glas geniet jij altijd van het mooiste uitzicht en de fijnste lichtinval. Een glazen terrasoverkapping bestaat uit glas en een aluminium dakconstructie met stevige staanders. Een glazen terrasoverkapping is optimaal genieten van het buitenleven. Door het kristalheldere glas heb je altijd mooi zicht op je tuin. Je verliest nauwelijks daglicht! Een glazen terrasoverkapping dient perfect als extra leefruimte. Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een glazen overkapping die aansluit bij jouw unieke woonwens.

Voordelen aluminium

  • Duitse kwaliteit uit eigen fabriek
  • Maatwerk veranda's mogelijk
  • Eigen inmeet- en montageservice
  • 5 tot 10 jaar garantie
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Werkwijze Verasol

Geen zorgen. Wij regelen alles voor je.

Zorgeloos genieten van jouw (nieuwe) veranda of tuinkamer begint bij een goede voorbereiding en de juiste opbouw. Daarom nemen wij graag alle zorg uit handen.

1. Advies op maat

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom kun je altijd bij onze winkels terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek op basis van jouw persoonlijke situatie. 

2. Inmeetservice

Een veranda of tuinkamer uitgekozen? Top! Om er zeker van te zijn dat jij je geen zorgen hoeft te maken of alles gaat passen, komen we van tevoren graag de situatie bekijken en definitief inmeten.

3. Eigen productie

Al onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Duitsland. Hierdoor kunnen we desgewenst alle producten volledig op maat maken én kwaliteit garanderen.

4. Montage

Wanneer je veranda of tuinkamer geproduceerd is, komen onze ervaren monteurs jouw kant op. Zij zorgen ervoor dat jouw extra leefruimte op de juiste manier wordt gemonteerd zodat jij er jarenlang van kan genieten.

Ervaringen van anderen

Vele anderen gingen je voor. Benieuwd naar hoe zij onze service hebben ervaren? Lees meer!

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Glazen terrasoverkapping kopen? Ontdek de mogelijkheden

Wat is een glazen overkapping?

Met een overkapping van glas geniet jij altijd van het mooiste uitzicht en de fijnste lichtinval. Een glazen terrasoverkapping bestaat uit glas en een aluminium dakconstructie met stevige staanders. Een glazen overkapping is optimaal genieten van het buitenleven. Door het kristalheldere glas heb je altijd mooi zicht op je tuin. Je verliest nauwelijks daglicht! Een glazen overkapping dient perfect als extra leefruimte. Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een glazen veranda die aansluit bij jouw unieke woonwens. 

Wat zijn de voordelen van een glazen terrasoverkapping?

Met een terrasoverkapping glas geniet je heerlijk van de zon. Je hebt altijd een fraai zicht op mooie wolkenpartijen waarbij je heerlijk weg kunt dromen. De zijwanden van glas bieden je volop beschutting tegen wind en kou, zodat je langer van je tuin kunt genieten. Wil je echt goed beschut zitten? Tover je overkapping dan in een handomdraai om in een tuinkamer door deze dicht te maken met glazen schuifwanden

Maatwerk glazen terrasoverkapping aan huis

Een glazen overkapping aan huis is een mooie aanvulling op jouw huis. Door te kiezen voor een terrasoverkapping glas creëer je een fijne lichte ruimte die je helemaal kan inrichten zoals jij dat wilt. Met een ruime keuze aan kleuren en stijlen vind je bij Verasol altijd een glazen overkapping tuin in een gewenste maat die past bij jouw unieke woonwensen.

Bovendien is een glazen terrasoverkapping aan huis uit te breiden met opties als zonwering, led-verlichting en schuifwanden of deuren. 

Een glazen terrasoverkapping winkel bij jou in de buurt

Wil je onze glazen overkappingen tuin in het echt zien en beleven? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Kom langs in een van onze winkels! Wij leveren een breed assortiment glazen veranda’s, glazen terrasoverkappingen, en glazen tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren en glazen schuifwanden zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.