Cadeau

keuze-

weken


Glazen overkapping

Ontdek de mogelijkheden voor meer leefruimte.

3 productlijnen voor een glazen overkapping

Met Verasol creëer je extra ruimte en geniet jij het hele jaar van buiten. Met een Verasol glazen overkapping realiseer je die droom. Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou of jouw woning past.

Wat is een glazen overkapping?

Een glazen overkapping voor je terras zorgt voor een plek waar je lekker beschut kunt genieten. Met de aluminium constructie en stevige staanders ben je altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor een overkapping met glazen dak verlies je amper daglicht. Bovendien heb je een prachtig uitzicht op de voorbijkomende wolkenpartijen.

Voordelen aluminium

  • Duitse kwaliteit uit eigen fabriek
  • Maatwerk veranda's mogelijk
  • Eigen inmeet- en montageservice
  • 5 tot 10 jaar garantie
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Werkwijze Verasol

Geen zorgen. Wij regelen alles voor je.

Zorgeloos genieten van jouw (nieuwe) veranda of tuinkamer begint bij een goede voorbereiding en de juiste opbouw. Daarom nemen wij graag alle zorg uit handen.

1. Advies op maat

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom kun je altijd bij onze winkels terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek op basis van jouw persoonlijke situatie. 

2. Inmeetservice

Een veranda of tuinkamer uitgekozen? Top! Om er zeker van te zijn dat jij je geen zorgen hoeft te maken of alles gaat passen, komen we van tevoren graag de situatie bekijken en definitief inmeten.

3. Eigen productie

Al onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Duitsland. Hierdoor kunnen we desgewenst alle producten volledig op maat maken én kwaliteit garanderen.

4. Montage

Wanneer je veranda of tuinkamer geproduceerd is, komen onze ervaren monteurs jouw kant op. Zij zorgen ervoor dat jouw extra leefruimte op de juiste manier wordt gemonteerd zodat jij er jarenlang van kan genieten.

Ervaringen van anderen

Vele anderen gingen je voor. Benieuwd naar hoe zij onze service hebben ervaren? Lees meer!

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Op zoek naar een glazen overkapping? Ontdek de mogelijkheden!

Wat is een glazen overkapping?

Een glazen overkapping voor je terras zorgt voor een plek waar je lekker beschut kunt genieten. Met de aluminium constructie en stevige staanders ben je altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor een terrasoverkapping met glazen dak verlies je amper daglicht. Bovendien heb je een prachtig uitzicht op de voorbijkomende wolkenpartijen.

De voordelen van een glazen overkapping

Onder een glazen terrasoverkapping zit je heerlijk in de zon. De glazen zijwanden bieden perfecte beschutting tegen wind en kou. Zo geniet je het hele jaar door van je tuin en kun je langer buiten zitten! Wil je echt goed beschut zitten? Tover je terrasoverkapping dan om in een tuinkamer door deze dicht te maken met glazen schuifwanden. 

Een terrasoverkapping biedt volop mogelijkheden om fijne momenten te beleven. Dat doe je natuurlijk met vrienden en familie. Samen geniet je er van een lekkere barbecue, maar ook een ontbijtje in de zon behoort tot de mogelijkheden.

Glazen overkapping op maat

Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een glazen overkapping die aansluit bij jouw unieke woonwens. Een glazen terrasoverkapping is een mooie toevoeging aan jouw huis. Door te kiezen voor een terrasoverkapping van glas creëer je een flexibele extra leefruimte die je helemaal kan inrichten zoals jij dat wilt. Bovendien zijn onze glazen overkappingen eenvoudig uit te breiden met opties als zonwering, led-verlichting en schuifwanden of deuren. 

Een glazen overkapping kopen bij jou in de buurt

Wil je jouw overkapping van glas in het echt zien en beleven? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom! Wij leveren een breed assortiment veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren, glazen schuifwanden en kozijnen zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.