Laatste kans:

Nazomer

deals


Glazen overkapping

Ontdek de mogelijkheden voor meer leefruimte.

3 productlijnen voor een glazen overkapping

Droom jij van extra leefruimte? Het hele jaar buiten genieten of juist meer ruimte binnen creëren? Met een Verasol glazen overkapping realiseer je die droom. Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou of jouw woning past. Dat wordt genieten! Ontdek hieronder onze drie productlijnen.

Wat is een glazen overkapping?

Een glazen overkapping voor je terras zorgt voor een plek waar je lekker beschut kunt genieten. Met de aluminium constructie en stevige staanders ben je altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor een overkapping met glazen dak verlies je amper daglicht. Bovendien heb je een prachtig uitzicht op de voorbijkomende wolkenpartijen.

 

Voordelen aluminium

  • Sterk en licht materiaal
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recyclebaar / Milieuvriendelijk

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Op zoek naar een glazen overkapping? Ontdek de mogelijkheden!

Wat is een glazen overkapping?

Een glazen overkapping voor je terras zorgt voor een plek waar je lekker beschut kunt genieten. Met de aluminium constructie en stevige staanders ben je altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor een terrasoverkapping met glazen dak verlies je amper daglicht. Bovendien heb je een prachtig uitzicht op de voorbijkomende wolkenpartijen.

De voordelen van een glazen overkapping

Onder een glazen terrasoverkapping zit je heerlijk in de zon. De glazen zijwanden bieden perfecte beschutting tegen wind en kou. Zo geniet je het hele jaar door van je tuin en kun je langer buiten zitten! Wil je echt goed beschut zitten? Tover je terrasoverkapping dan om in een tuinkamer door deze dicht te maken met glazen schuifwanden. 

Een terrasoverkapping biedt volop mogelijkheden om fijne momenten te beleven. Dat doe je natuurlijk met vrienden en familie. Samen geniet je er van een lekkere barbecue, maar ook een ontbijtje in de zon behoort tot de mogelijkheden.

Glazen overkapping op maat

Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een glazen overkapping die aansluit bij jouw unieke woonwens. Een glazen terrasoverkapping is een mooie toevoeging aan jouw huis. Door te kiezen voor een terrasoverkapping van glas creëer je een flexibele extra leefruimte die je helemaal kan inrichten zoals jij dat wilt. Bovendien zijn onze glazen overkappingen eenvoudig uit te breiden met opties als zonwering, led-verlichting en schuifwanden of deuren. 

Een glazen overkapping kopen bij jou in de buurt

Wil je jouw overkapping van glas in het echt zien en beleven? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom! Wij leveren een breed assortiment veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren, glazen schuifwanden en kozijnen zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.