• Inclusief sterkte berekening

  • Montage door gecertificeerde vaklieden

  • Made in Germany

  • Altijd een inspiratiepunt in de buurt

cover-web-03

Met de luxe veranda's van Verasol® kunt u gegarandeerd buiten zitten!

verasol-sliders-home2

Onze Verasoladviseur dacht met ons mee, van idee tot realisatie.

verasol-sliders-home4-3

Door het persoonlijke inmeten bij ons thuis en de perfecte plaatsing en montage, voelden wij ons compleet ontzorgd.

verasol-sliders-profiline5-1

Wij hadden niet verwacht dat de XS-profielen zo zwaar en sterk zouden zijn.

verasol-sliders-profiline2-3

Doordat we onze profiline veranda uitgebreid hebben met glazen schuifwanden, genieten we nu het hele jaar door van het uitzicht.

verasol-sliders-highline2-3

Het is echt 100% luxe genieten, sinds we gekozen hebben voor een highline veranda met glazen schuifwanden.

verasol-sliders-greenline5-1

De aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft ons echt verrast.

Daarom kiest u ook voor een echte Verasol®

 
Ontdek de Verasol Beste Deal Garantie
Beste Deal Garantie

Onbegrensde mogelijkheden met Verasol®

De verandasystemen van Verasol® laten u het hele jaar door van het buitenleven genieten. Verasol® is al bijna 20 jaar toonaangevend op het gebied van kwalitatief hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen in Europa. Alle Verasol® producten worden volledig in de eigen fabriek te Wachtendonk (DE) geproduceerd, waardoor betrouwbaarheid en kwaliteit gegarandeerd is.

Met een Greenline, Profiline en Highline veranda van Verasol® vindt u altijd een passende terrasoverkapping naar wens. Deze drie verschillende verandasystemen zijn met glasschuifwanden of aluminium kozijnen eenvoudig uit te breiden tot een comfortabele tuinkamer en worden naar wens voor u op maat gemaakt en geplaatst. Zo wordt u compleet ontzorgd door de service en het assortiment van Verasol. Ontdek ook de vele voordelen van een Verasol® veranda.

veranda-typen-4_GreenlineHOME-1
veranda-typen-4_ProfilineHOME
veranda-typen-4_HighlineHOME-2

Ook uw thuis verdient een echte Verasol®

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol® geniet u elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte op maat aan.

Van idee tot realisatie

Verasol denkt met u mee, van de allereerste schets tot het definitieve ontwerp en de plaatsing van uw veranda of tuinkamer.

 

Naast het brede assortiment veranda’s en tuinkamers, heeft Verasol® ook een uitgebreid aanbod opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, aluminium kozijnen en schuifpuien, zonwering, zonnedoeken, verlichting en verwarming om uw veranda of tuinkamer naar wens in te richten. Stel uw veranda of tuinkamer samen in de stijl die past bij uw smaak en wensen.

 

Op alle Verasol® oplossingen krijgt u Beste Deal Garantie. Daarbij zijn alle producten  aantrekkelijk geprijsd en worden exact op uw maat geleverd. Naast veranda’s biedt Verasol® u ook moderne carports en onderhoudsarme tuinafscheidingen in aluminium en composiet.

 

Vraag direct online uw offerte aan of laat u verrassen door het veelzijdige aanbod bij een Verasol® inspiratiepunt bij u in de buurt. Elk Verasol® inspiratiepunt is in staat uw veranda of tuinkamer vakkundig in te meten en volledig voor u te installeren.

8,8

Aantal referenties: 211

Theo Leenders
9.9

Perfect advies en deskundigheid van de verkoopster Jolanda en haar collega. In alle rust kunnen beslissen en daarna al vrij snel ingemeten en zelfs na 7 weken geplaatst. Een echte aanrader..!!

T. Leewgwater
9.5

De veranda als compleet bouwpakket gekocht en zelf geplaatst. Goed advies gekregen waar op te letten tijdens het plaatsen. Een paar keer telefonisch contact gehad en altijd snel geholpen. Heel professioneel en zeer klantvriendelijke medewerkers.

Laat u inspireren

De veranda’s en tuinkamers van Verasol® zijn veelzijdig in uitvoering.
Deze projectfoto's geven u een mooie impressie van de vele kwaliteiten en mogelijkheden van Verasol®.

pix