verasol-beste-deal-garantie-rf

Highline veranda topklasse met glas

Topklasse veranda met glas

Met een Verasol® Highline veranda geniet u elke dag optimaal van het buitenleven. Deze veranda is standaard uitgerust met de beproefde Verasol® XS-profielen. XS-profielen staan garant voor een veranda op 2 staanders. Ze bieden extra draagvermogen bij glasdaken. Zo zijn extra staanders niet nodig en heeft u onbeperkt doorzicht. De veranda heeft standaard een verstevigingslatei onder de goot en u kunt kiezen uit drie verschillende gootsierlijsten.

 

Smaakvolle veranda

Uw Verasol® Highline veranda is geheel naar eigen smaak te produceren in elke gewenste RAL kleur, zonder extra lange levertijden. Standaard heeft u keuze uit 14 kleuren en het dak van de veranda is uitgerust in gelaagd helder glas, zodat u optimaal van elk weerstype kunt genieten. Indien gewenst is het ook mogelijk om voor warmtewerend glas te kiezen. Verasol® biedt u bij de Highline veranda ook speciale Highline zonwering.

 

Veranda met Beste Deal Garantie

Op de Highline veranda krijgt u Beste Deal Garantie. Dat betekent een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en 10 jaar garantie. De Highline veranda kunt u direct of in een later stadium uitbouwen naar een tuinkamer met glasschuifwanden of met aluminium kozijnen.

 

Meet een Highline Veranda geniet u optimaal van de seizoenen. U bouwt de veranda aan uw huis of plaatst de veranda zelfstandig als een lounge. Met Verasol® zijn de mogelijkheden dankzij de vele opties eindeloos.

 

Wilt u meer weten over de Highline veranda? Vul direct het offerteformulier en ontvang uw offerte op maat!

 

Kenmerken Highline veranda

· Standaard op 2 staanders · Statische berekening
· Voorzien van gelaagd glas · Luxe opties
· Standaard keuze uit 14 kleuren · Optioneel warmtewerend glas
· Keuze uit 3 gootsierlijsten · Binnen-/buitenhoek oplossingen
· XS-goot en XS-liggers (XS staat voor extra sterk)  

 

Bewaren

 


pix