• Altijd op maat gemaakt

  • Kwaliteit tot in ieder detail

  • Bereikbaar voor iedereen

  • Altijd een showroom in de buurt

Verzeker jezelf van een lange nazomer!

Heb je deze zomer ook zo genoten van het buitenleven en de zwoele zomeravonden? Dat gevoel kun je nu extra voordelig vasthouden! Profiteer van flinke kortingen op een hoogwaardige veranda, terrasoverkapping of een tuinkamer met onze nazomeracties.

Vraag direct een offerte aan of kom naar onze winkels. 

 

UITVERKOOPVOORDEEL

25% Korting* op Profiline Veranda’s
Ontvang nu 25% korting op diverse Profiline veranda’s in de kleuren RAL 9001 (crème wit) en 9016 (wit). Een buitenkansje, want hiervoor geldt op is op!

TUINKAMERVOORDEEL 


10% Korting** Tuinkamer Combi-actie
Liever een complete tuinkamer? Dan kun je het hele najaar het zomergevoel vasthouden. Profiteer dan van 10% korting. Een tuinkamer is een veranda met glasschuifwanden en/of aluminium kozijnen.

 

 

Profiteren door zelf te monteren? 5% korting! 

 

Ben je handig? Vind je het gewoon leuk om zelf in en om huis te klussen? Of… wil je simpel goedkoop uit zijn? Ook dan is Verasol voor jou interessant. En nu helemaal…

 

Want naast de scherpe acties op een Greenline veranda of terrasoverkapping met polycarbonaat dak, hebben we ook een zelfmontage korting van 5%. Puur omdat je je veranda zelf plaatst! En… het gaat je zeker lukken. Want je krijgt een montagehandleiding en kan ons altijd bereiken voor advies over de montage.

 

Lees meer over Zelfmontage >

 

* Let op: Korting geldt niet op glazen dakbedekking

**Let op: Korting geldt alleen op veranda en glasschuifwanden en/of aluminium kozijnen

Acties zijn geldig tot 27-09-2019 in Nederlandse showrooms en inspiration Points en niet met elkaar te combineren m.u.v. de zelfmontage actie.

 

 

 

 

Ook uw thuis verdient een echte Verasol

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol geniet u elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte op maat aan.