Verbeter je tuinkamer of overkapping met deze accessoires!

24 oktober 2022 - Tips

Jij bent eruit. Die tuinkamer of veranda? Gaat er komen. Over een tijdje geniet jij - met een drankje in je hand - van al die extra leefruimte. Wil jij jouw overkapping nu nog comfortabeler maken? Dat kan. Wij zetten een aantal (praktische) accessoires voor je op een rij. Daarmee maak je jouw overkapping compleet.

Maak je veranda of tuinkamer compleet met deze opties

Een stevige verankering dankzij fundering 

Jouw veranda of tuinkamer nog steviger in de grond verankeren met een fundering? Dat kan met fundatiepoeren. Deze worden in de grond bevestigd, waarna de hele overkapping hierop steunt. Fundatiepoeren waarborgen dan ook de kwaliteit én de veiligheid van jouw overkapping. Die gaat nergens heen, ook niet bij noodweer. Je hebt de keuze uit normale fundatiepoeren, of fundatiepoeren met hemelwaterafvoer. Deze laatste zijn hol van binnen waardoor het teveel aan regenwater eenvoudig geloosd kan worden.

Regenwater de baas met afwateringsgoten

Hoe je het ook went of keert, het regent vaak in Nederland. Met afwateringsgoten ben jij al dat water de baas. Deze bieden namelijk extra bescherming tegen overlast van regenwater én opspattend vuil en zand. Daardoor blijven jouw glazen schuifwanden en kozijnen langer schoon. Jij hoeft dan ook minder vaak met de poetsdoek aan de slag.

Een landelijke look dankzij schoren 

Houd jij van een robuuste en traditioneel landelijke look? Maak jouw veranda dan compleet met schoren. Deze zorgen zowel voor die authentieke uitstraling als voor een extra versteviging van het dak. Let op: schoren zijn enkel toepasbaar op een Greenline of Profiline veranda.

Sfeervol genieten met LED

Ook in de late uurtjes van jouw overkapping kunnen genieten? Kies dan voor LED-verlichting. Onze LED-lampen baden jouw veranda of tuinkamer in een prettig en warm licht. Reguleer de hoeveelheid zelf dankzij de dimmer. Laat je de lampen de hele nacht aan staan, bijvoorbeeld onder de carport? Geen probleem. LED is namelijk ontzettend veilig én energiezuinig.

 

Onze LED-verlichting is verkrijgbaar in een set van 6 of een set van 9 stuks. Deze zijn uiteraard ook met elkaar te combineren. Maak een lichtplan om de juiste hoeveelheid lampen te kiezen.

Schaduw én privacy dankzij zonwering

Ook op warme en zonnige dagen van jouw overkapping kunnen genieten? Dan is zonwering geen overbodige luxe. Zonwering zorgt voor extra schaduw, meer privacy en houdt daarnaast de warmte grotendeels buiten. Je hebt bij Verasol de keuze uit onderdakzonwering, bovendakzonwering of screens

Bovendakzonwering wordt bovenop het dak van je veranda gemonteerd. Hierdoor wordt de warmte van de zon tegengehouden, nog voordat deze het dak bereikt. Je kunt ervoor kiezen om dit type zonwering uit te breiden met sensoren, waardoor het doek automatisch sluit bij zon of overmatige wind. 

Een andere optie? Onderdakzonwering. Deze wordt onder het dak van je overkapping geplaatst, waardoor vuil, wind en regen geen schijn van kans krijgt. Je kunt het doek dan ook gewoon open laten staan. Bedien dit type zonwering met een schakelaar of met de optionele afstandsbediening.

Dan heb je nog screens. Deze worden aan de voor- en zijkanten van je overkapping geplaatst en zakken verticaal naar beneden. Dat biedt extra bescherming tegen nieuwsgierige blikken, wind en vervelende insecten. 

Op dit moment nog geen behoefte aan zonwering? Geen probleem. Je kunt dit altijd op later moment toevoegen. 

Benieuwd naar deze accessoires?

En wil je deze van dichtbij bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels en laat je adviseren. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt.

 

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!