10% Combi

voordeel


Tuinkamers

Geef je leven de ruimte met een Verasol tuinkamer.

Onze tuinkamers

Met Verasol creëer je extra ruimte en geniet jij het hele jaar van buiten. Dankzij onze drie productlijnen en ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij je past.

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een combinatie van een veranda en perfect sluitende voor- en zijwanden. Een tuinkamer is een plek waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het is een afgeschermde (maar niet-geïsoleerde) leefruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen.

Bij Verasol bestaat dit altijd uit een aluminium constructie met voor- en zijwanden en een dakbedekking van glas of polycarbonaat en met voor- en zijwanden. Ontdek nu onze drie productlijnen voor aluminium veranda's en tuinkamers

Open/sluit accordeon

Hulp nodig?

Hulp nodig? Onze adviseurs in de winkel helpen je graag over de verschillende afwerkings- en interieurmogelijkheden. Denk hierbij aan temperatuurregeling, meubelmaterialen en beplanting.

Open/sluit accordeon

Maak van jouw veranda een tuinkamer in 3 stappen

Met ons diverse aanbod aan voor- en zijwanden breid je elke terrasoverkapping eenvoudig uit tot een volledige tuinkamer. In slechts 3 stappen maak je van jouw veranda een tuinkamer: 

1. Kies de veranda die bij jou past
Verasol heeft 3 productlijnen waarmee je een tuinkamer kunt creëren: Greenline, Profiline of Cube. Bekijk hieronder de verschillen. Beschik jij al over een terrasoverkapping? Ga dan direct door naar stap 2. 

2. Kies je zijwanden (links en/of rechts)
Verasol heeft een breed assortiment aan verschillende soorten voor- en zijwanden. Meer weten over de specifieke voordelen en eigenschappen per type wand? Die lees je hier

3. Kies je voorwand
​​​​​​​Voor de voorwand heb je dezelfde keuzemogelijkheden als voor de zijwanden. Vaak wordt als voorwand gekozen voor glazen schuifwanden, aluminium schuifpuien of kozijnen met deuren zodat dat je vanuit je tuin de tuinkamer kunt betreden. 

Werkwijze Verasol

Geen zorgen. Wij regelen alles voor je.

Zorgeloos genieten van jouw (nieuwe) veranda of tuinkamer begint bij een goede voorbereiding en de juiste opbouw. Daarom nemen wij graag alle zorg uit handen.

1. Advies op maat

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom kun je altijd bij onze winkels terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek op basis van jouw persoonlijke situatie. 

2. Inmeetservice

Een veranda of tuinkamer uitgekozen? Top! Om er zeker van te zijn dat jij je geen zorgen hoeft te maken of alles gaat passen, komen we van tevoren graag de situatie bekijken en definitief inmeten.

3. Eigen productie

Al onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Duitsland. Hierdoor kunnen we desgewenst alle producten volledig op maat maken én kwaliteit garanderen.

4. Montage

Wanneer je veranda of tuinkamer geproduceerd is, komen onze ervaren monteurs jouw kant op. Zij zorgen ervoor dat jouw extra leefruimte op de juiste manier wordt gemonteerd zodat jij er jarenlang van kan genieten.

Ervaringen van anderen

Vele anderen gingen je voor. Benieuwd naar hoe zij onze service hebben ervaren? Lees meer!

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Wat is een tuinkamer? 

Een tuinkamer is een combinatie van een veranda en perfect sluitende voor- en zijwanden. In Nederland worden verschillende benamingen door elkaar gebruikt, zoals serre of tuinkamer. Een aluminium tuinkamer is een plek waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het is een afgeschermde (maar niet-geïsoleerde) leefruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen. Met een glazen tuinkamer behoud je de natuurlijke lichtval. Bovendien verhoogt een tuinkamer aan huis de waarde van je woning! Bij Verasol bestaat een tuinkamer altijd een aluminium constructie met een glas of polycarbonaat dakbedekking en met voor- en zijwanden. Hiervoor kan je kiezen uit: Kozijnen, deuren, ramen, schuifpuien, rabatdelen, glazen schuifwanden. Deze wanden zijn in vele uitvoeringen leverbaar. Laat je hierover goed informeren door onze adviseurs. 

Heb je al een bestaande (Verasol) terrasoverkapping? Geen probleem. Verasol heeft een groot aanbod aan zij- en voorwanden om van jouw overkapping een tuinkamer te maken. Zo kun je kiezen uit glazen schuifwanden, kozijnen (met deuren, draai- en kiepramen) en schuifpuien. Wij helpen je graag met het maken van je keuze. 

Welke tuinkamers heeft Verasol? 

Bij Verasol vind je tuinkamers in iedere stijl, binnen elk budget. Iedere productlijnen is door middel van voor- en zijwanden - nu of later - eenvoudig uit te breiden tot volledige glazen tuinkamer. Kijk dus gerust rond op de pagina's van de Greeline, Profiline en Cube.

Opties en accessoires

Onze tuinkamers zijn met allerlei opties en accessoires uit te breiden. Zo maak je met onze voor- en zijwanden in een handomdraai van jouw terrasoverkapping een tuinkamer. Kies bijvoorbeeld voor glazen schuifwanden of een glazen schuifpui, als je ook bij frisser weer aangenaam wilt zitten. Wil je je tuinkamer nog verder aankleden?  Kies dan voor LED-verlichting, screens en/of zonwering. Ontdek alle mogelijkheden voor tuinkamers op onze opties & accessoires pagina.

Vrijstaande tuinkamer

Hoe kies ik de juiste positie voor mijn glazen tuinkamer? Een vraag die wij vaak krijgen. Je kan je glazen tuinkamer aan huis, aan een muur of vrijstaand achter in de tuin plaatsen. Een vrijstaande glazen tuinkamer noemen we ook wel eens een losstaande tuinkamer. Deze constructie staat op vier palen en heeft geen muurbevestiging nodig. Met een vrijstaande tuinkamer creëer je extra leefruimte achter in je tuin.

Een Verasol winkel bij jou in de buurt

Wil je onze glazen tuinkamers in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze Verasol winkels. Hier vind je een groot deel van ons assortiment tuinkamers. Twijfel je nog? Bij Verasol ben je aan het juiste adres voor inspiratie en advies.