Drie keer onze favoriete tuinkamer en veranda projecten!

12 september 2022 - Inspiratie

Staat een veranda of tuinkamer al jaren bovenaan jouw wensenlijstje, maar weet je nog niet hoe die extra leefruimte eruit moet komen te zien? Dat snappen we. Maar geen zorgen, Verasol schiet te hulp. We delen drie van onze favoriete projecten met je, voor een flinke dosis inspiratie. Even binnenkijken bij een ander was nog nooit zo leuk!

Favoriet 1 - Deze vrijstaande tuinkamer in Bakkum

De wens van dit gezin uit Bakkum? Het realiseren van een inspirerende thuiswerkplek én een relaxhoek om te genieten van het leven buiten. Nou, dat is waargemaakt met deze vrijstaande Profiline tuinkamer van bronskleurig aluminium. Deze zachte taupe tint versterkt de natuurlijke look en feel en zorgt dat de tuinkamer mooi blend met de rest van de tuin. 
 

Door de glazen schuifwanden en de oplopende opstelling van de tuinkamer voelt het alsof je midden in de natuur zit. Op mooie dagen haalt het gezin het buitengevoel naar binnen door de wanden open te schuiven. Regent het? Dan blijven de wanden dicht en zit het gezelschap heerlijk droog en beschut tegen de wind.

De elektrische onderdakzonwering (in de kleur beige) zorgt voor verkoeling en schaduw op warme dagen. Wil het gezin in de avonduren nog wat werken, of genieten van vrienden en familie op de ruime loungebank? Dan kunnen zij gebruik maken van de energiezuinige LED-verlichting. Deze spots zijn geïntegreerd in het dak van de overkapping. 

 

Favoriet 2 - Deze tuinkamer in een kleine tuin, met groots effect

Een plek om als stel of met het hele gezin van te genieten. Dat was de droom van Arno en Winnie. Met twee puberdochters in huis kwam de extra leefruimte in de vorm van deze Cube tuinkamer dan ook als geroepen. Het moderne ontwerp van deze tuinkamer met glazen schuifwanden versterkt de kubistische architectuur van het huis. Voor een licht en ruimtelijk gevoel. 

Om het hele jaar van hun tuinkamer te kunnen genieten, is deze afgewerkt met een heater en zonwering. Op koude dagen vult deze heater de ruimte met een aangename warmte, terwijl de zonwering zorgt voor verkoeling en schaduw op de heetste dagen van het jaar. Ideaal. Een mooi extraatje? Deze Cube is uitgerust met LED-spots die in alle kleuren kunnen worden afgesteld. Leuk voor een feestje! 

Favoriet 3 - Deze Greenline veranda met polycarbonaat dak

Dit gezin had niet alleen behoefte aan een plek om samen te komen, maar ook aan een manier om hun tuinmeubilair netjes en droog te houden. Dat is gelukt met deze Greenline veranda in de kleur antraciet. Dit model onderscheidt zich door de betaalbare prijs zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit.

 

Het gezin koos voor hun veranda een dak van polycarbonaat. Dit is een ontzettend duurzaam materiaal dat - net als het aluminium frame - weinig onderhoud nodig heeft. Dit specifieke type polycarbonaat kent echter nog een voordeel. Er is namelijk geen extra zonwering nodig. Dat komt door de warmtewerende en lichtdoorlatende eigenschappen van het materiaal. Handig! Net als de geïntegreerde LED-verlichting, trouwens.

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk meer projecten op onze #happymetverasol pagina of vraag ons gratis magazine aan. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij jou thuis? Kom dan langs in één van onze winkels voor een vrijblijvend advies. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt.

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Download ons inspiratiemagazine

Boordevol ideeën en handige informatie voor een veranda of tuinkamer. Vraag het gratis aan.