Laatste kans:

10% korting


Aluminium tuinoverkapping

Geef je leven de ruimte met een aluminium tuinoverkapping.

Onze 3 productlijnen

Droom jij van extra leefruimte? Met een aluminium tuin overkapping realiseer je die droom. Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou of jouw woning past. Dat wordt genieten! 

Een aluminium tuinoverkapping is een overkapping die geplaatst is in een tuin en bestaat uit een aluminium constructie. De tuinoverkappingen van Verasol kunnen zowel vrijstaand als aan een huis/muur geplaatst worden. 

Onze tuinoverkappingen zijn door vele kleuren, opties en accessoires volledig naar wens samen te stellen. Kies voor glazen schuifwanden, kozijnen of schuifpuien om van jouw tuin overkapping een echte tuinkamer te maken. 

Voordelen aluminium

  • Sterk en licht materiaal
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recyclebaar / Milieuvriendelijk

#HappyMetVerasol

Ben jij er nog niet helemaal uit hoe je de extra leefruimte van een veranda zou willen inzetten bij jou thuis? Scroll eens door de prachtige beelden van onze klanten die jou voorgingen en ontdek de vele mogelijkheden van de Verasol veranda's.

Heb jij een Verasol product en wil je ook graag anderen inspireren voor extra leefruimte? Ontdek hoe jouw mooie foto's ook onderdeel kunnen worden van ons inspiratieplatform! 

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.

Veel keuzemogelijkheden

Wij hebben drie productlijnen voor tuinoverkappingen: Verasol Greenline, Verasol Profiline en Verasol Cube. Met deze producten hebben wij voor iedereen een geschikte overkapping voor in de tuin. 

Waarom een aluminium tuin overkapping? 

In tegenstelling tot hout is aluminium een veelzijdig materiaal. Waar houten tuinoverkappingen kunnen scheuren of rotten, zijn aluminium tuinoverkappingen licht, sterk en onderhoudsarm. Het sterke aluminium zorgt ervoor dat er grote overspanningen mogelijk zijn, zonder dat het design hieronder komt te lijden. Daarnaast kunnen onze aluminium producten 100% hergebruikt worden. Praktisch, duurzaam én mooi dus!

Stel jouw aluminium tuinoverkapping samen

Stel jouw aluminium tuin overkapping eenvoudig samen door te starten met het kiezen van je productlijn, het bepalen van de afmetingen en het type dakbedekking: Glas of Polycarbonaat. Vervolgens ga je het uiterlijk van je overkapping verder afmaken door een kleur en een gootsierlijst te kiezen. Heb je deze stappen doorlopen? Dan ga je hem verdre uitbreiden met opties & accessoires. 

Jouw tuinoverkapping uitbreiden

Verasol heeft veel verschillende opties en accessoires. Zo maak je met verschillende soorten voor- en zijwanden van jouw tuin overkapping eenvoudig een tuinkamer. Naast deze opties kun je ook bij ons terecht voor accessoires zoals, zonwering, LED-verlichting en screens. Zo ga jij voor nog meer comfort!  

Waarom koop ik een tuinoverkapping bij Verasol?

Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van aluminium veranda’s, tuinoverkappingen, tuinkamers en glazen schuifwanden kunnen wij jou voorzien van deskundig advies. Waarna we het product bij je komen inmeten, de technische berekeningen verzorgen en de montage op ons nemen.
Zo ontzorgen wij jou van A tot Z. 

Al onze producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor we kwaliteit, snelle levering en maatwerk kunnen garanderen. Zo sluit een product altijd precies aan op jouw wensen en kan je zorgeloos genieten met onze garantie van 5 of 10 jaar.

Inspiratie opdoen? Bezoek een Verasol winkel bij jou in de buurt.