Laatste kans:

Voorjaars

voordeel


Aluminium terrasoverkappingen

Geef je leven de ruimte met een Verasol aluminium terrasoverkapping.

Onze 3 productlijnen voor aluminium terrasoverkappingen

Droom jij van extra leefruimte? Het hele jaar buiten genieten of juist meer ruimte binnen creëren? Met Verasol realiseer je die droom. Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou of jouw woning past. Dat wordt genieten! 

Wij helpen je graag bij het samenstellen van een Terrasoverkapping aluminium op maat die helemaal bij jouw woning en wensen past. Door het uitgebreid aanbod aan opties in zonweringverlichting, kleuren en stijlen. Door jouw aluminium terras overkapping uit te breiden met voor- en zijwanden van glazen schuifwanden of aluminium schuifpuien maak je eenvoudig een tuinkamer

Voordelen aluminium

  • Sterk en licht materiaal
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recyclebaar / Milieuvriendelijk

#HappyMetVerasol

Ben jij er nog niet helemaal uit hoe je de extra leefruimte van een veranda zou willen inzetten bij jou thuis? Scroll eens door de prachtige beelden van onze klanten die jou voorgingen en ontdek de vele mogelijkheden van de Verasol veranda's.

Heb jij een Verasol product en wil je ook graag anderen inspireren voor extra leefruimte? Ontdek hoe jouw mooie foto's ook onderdeel kunnen worden van ons inspiratieplatform! 

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.

Terrasoverkapping aluminium

Met een terrasoverkapping aluminium van Verasol koop je een duurzaam verlengstuk voor aan je woning. Onze overkappingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit aluminium is weerstebestig en onderhoudsvriendelijk. Onze terras overkappingen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, stijlen en maten. Met een Verasol terrasoverkapping kan je het hele jaar door genieten van de extra ruimte aan je woning of in de tuin.  

De voordelen van een Aluminium Terrasoverkapping

Aluminium is een geschikte grondstof voor een terras overkaping. Aluminium is namelijk een sterk en licht materiaal dat goed bestand is tegen roest. Hierdoor zijn wij in staat met relatief smalle staanders een grote afstand te overspannen. Daarnaast heeft aluminium in onze beschikbare kleuren een moderne uitstraling. Echter, wanneer je op zoek bent naar een meer klassieke uitstraling is dit ook mogelijk met de diverse sierkappen. 

Productlijnen Aluminium Terrasoverkappingen

Wil jij ook meer genieten van het buitenzijn? Van een etentje onder de sterren tot een gezellig samenzijn met vrienden en familie. Onder jouw aluminium terrasoverkapping kan jij het hele jaar door genieten van de tuin. Wij hanteren drie type terras overkappingen met ieder zijn eigen kenmerken.

  • De Greenline terrasoverkapping is onze aantrekkelijk geprijsde met hoogwaardige kwaliteit.
  • De Profiline terrasoverkapping biedt de meeste vrijheid in samenstelling met ruime keuze in opties & accessoires.
  • De Cube terrasoverkapping is door zijn onzichtbare dakhelling en strak ultramodern design een indrukwekkende toevoeging aan je tuin. 

Een terras overkapping winkel bij jou in de buurt

Wil je onze terrasoverkappingen in het echt zien en beleven? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Kom langs in een van onze winkels! Daar vindt je een breed assortiment veranda’s, terras overkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren, glazen schuifwanden en kozijnen zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.