De Verasol Cube: ervaar ongeëvenaarde luxe met deze high-end overkapping

10 mei 2022 - Inspiratie

Jouw leefomgeving transformeren naar een plek waar meer mogelijk is? En tegelijkertijd een stijlvolle en luxe uitstraling aan je woning of tuin geven? Met een Verasol Cube wordt deze droom werkelijkheid. Je creëert een plek waarin rust en ruimte centraal staan. Met het strakke en moderne ontwerp van deze hoogwaardige tuinkamer maak je daarnaast écht een statement. Een waardevolle toevoeging dus. Je leest er hier alles over.

Trek je terug in een oase van rust

Beeld je eens in. Het is een stralende zomerdag. Je settelt je in een comfortabele stoel met een goed boek en je favoriete drankje binnen handbereik. Na een drukke werkweek is dat momentje voor jezelf welverdiend. Je sluit je ogen en komt even helemaal tot rust… 

De Verasol Cube voorziet in die behoefte. Onder deze overkapping geniet jij van die tijd voor jezelf. Een Cube is uiteraard ook een prachtige plek om samen met je geliefden de mooiste momenten te beleven. Het opvallende ontwerp - strak en robuust - van deze overkapping tilt daarnaast de uitstraling van je woning naar een hoger niveau. Een ware eyecatcher!

Verasol Cube: een investering voor nu en in de toekomst

Kies je voor de Verasol Cube? Dan kies je voor ongeëvenaarde luxe. Niet alleen nu, maar ook zeker ook in de toekomst. Deze overkapping kenmerkt zich namelijk door de innovatieve constructie, ultra moderne elementen én een tijdloos ontwerp. Het aluminium - wit of antraciet - is daarnaast onderhoudsarm en zeer duurzaam. Zorgeloos genieten! 

Een groot gebied overkappen? Dat is met de Cube geen enkel probleem. Dankzij de verstevigde goot kan zelfs een overkapping van zeven (!) meter breed op twee palen staan. Dat betekent: zeeën van extra ruimte én vrij zicht op de tuin. Het kristalheldere glazen dak zorgt daarnaast voor een overvloed aan licht. En zeg nou zelf… Wat is er romantischer dan samen de sterrenhemel bewonderen op een zwoele zomeravond?

Volledig naar wens samen te stellen

Liever het hele jaar door kunnen genieten van jouw extra leefruimte? Met behulp van verschillende soorten voor- en zijwanden breid je jouw veranda uit tot een volledige tuinkamer. Dat is heerlijk beschut zitten. Ook bij wind en regen. Maak ‘m vervolgens compleet met diverse varianten zonwering, led-verlichting of andere accessoires.

Meer inspiratie opdoen?

Ben je enthousiast geworden over deze unieke Verasol Cube? Dat begrijpen we. Ontdek alle mogelijkheden - waaronder maatwerkoplossingen - in een winkel bij jou in de buurt. Kom langs en ontdek hoe jij deze zomer al herinneringen kunt maken in je gloednieuwe tuinkamer. 

Ervan overtuigd dat een ander product beter bij je past? Of ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk hoe anderen hun Cube gebruiken op onze #happymetverasol pagina.

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!