Glazen schuifwanden in jouw houten overkapping met Easy Woodfit®

12 oktober 2022 - Inspiratie

Heb jij een houten overkapping in de tuin staan, maar werkt het weer niet vaak genoeg mee om er daadwerkelijk te gaan zitten? Zonde. Gelukkig is de oplossing simpel. Maak van jouw overkapping een tuinkamer. En wel met de glazen schuifwanden van Verasol. Die kunnen namelijk ook onder een houten overkapping geplaatst worden, dankzij ons innovatieve Easy Woodfit® systeem. Dit zorgt ervoor dat oneffenheden in de constructie worden opgevangen. Hierdoor sluiten de wanden netjes (en zonder kieren of tocht) aan.

De voordelen van glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden zijn ideaal voor iedereen die vaker van het buitenleven wilt genieten. Bij regen of wind sluit je de schuifwanden en zit je heerlijk beschut op je loungebank of aan de tuinset. Schijnt de zon volop? Open de wanden dan, en laat een verkoelend briesje door de overkapping waaien. Uiteraard kunnen we nog veel meer voordelen benoemen.

We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje:

  • De wandpanelen worden volledig op maat gemaakt. Hierdoor ontstaat er minimale overlap en behoud je dus een ononderbroken uitzicht op de tuin. 
  • Dankzij de handige deurmeenemers zijn de schuifwanden in één beweging te openen of te sluiten, ook bij een houten overkapping. 
  • Onze glazen schuifwanden zijn gemaakt van 8 of 10 millimeter dik hoogwaardig veiligheidsglas. Veiliger kan niet. Je kunt kinderen of huisdieren dan ook met een gerust hart laten spelen in de tuinkamer. 
  • De extreem lage onderrail van 17 millimeter zorgt voor een makkelijke in- en uitstap. De tuinkamer blijft dan ook voor iedereen toegankelijk, zonder struikelgevaar.
  • Een tuinkamer verhoogt de waarde van je huis en zijn dus altijd een goede investering.

Hoe werkt het Easy Woodfit® systeem?

Dat antwoord is hartstikke easy. Easy Woodfit®  is een verhoogde bovenrail voor de Profiline en Cube glazen schuifwanden. Deze bovenrail vangt oneffenheden in de veranda structuur op waardoor de schuifwanden nu onder iedere overkapping geplaatst kunnen worden.

Ook wanneer deze gemaakt is van een natuurlijk product als hout. Het resultaat? Perfect aansluitende wanden, zonder kiertjes of tocht. Praktisch! Dat betekent dat jij je alleen nog zorgen hoeft te maken over hoe je jouw toekomstige tuinkamer gaat inrichten!

Kom langs in één van onze winkels 

Zie jij jezelf al zitten in jouw houten overkapping met glazen schuifwanden? Kom dan langs in één van onze winkels om de mogelijkheden te bespreken. Hier staan onze adviseurs voor je klaar met een advies op maat en een goede kop koffie. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt.

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!