Houten overkapping met glazen schuifdeuren? Dat kan!

16 april 2021 - Tips

Wil jij de mogelijkheden van je houten overkapping uitbreiden door er glazen schuifwanden of glazen schuifdeuren onder te plaatsen? Goed nieuws! Onze glazen schuifdeuren kunnen geplaatst worden onder vrijwel iedere bestaande overkapping. Dat biedt volop mogelijkheden om jouw houten overkapping om te toveren naar een fijne, comfortabele tuinkamer. Hoe je deze gebruikt en in gaat richten? Dat is helemaal aan jou! 

Wat zijn glazen schuifwanden?

Het plaatsen van glazen schuifdeuren is een mooie manier om jouw houten veranda of overkapping af te schermen tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Zo’n glazen schuifwand bestaat uit meerdere glazen panelen die je dankzij de deurmeenemers in één soepele beweging open- of dicht kunt schuiven.

Met glazen schuifwanden tover je een houten overkapping in een handomdraai om naar een fijne tuinkamer. Onze glazen schuifwanden zijn gemaakt van 8 of 10 mm dik veiligheidsglas. Dat is niet alleen supersterk, maar het past ook bij vrijwel iedere ruimte.

Waarom glazen schuifdeuren onder een houten overkapping?

Er zijn meerdere redenen waarom het plaatsen van glazen schuifdeuren onder je houten overkapping een goed idee is. Misschien heb je behoefte aan een knusse ruimte waar je langer van tuin kan genieten. Nu we veel thuis zijn kan het ook fijn zijn om een aparte ruimte te hebben waarin je even bij kunt kletsen met een vriend(in), terwijl je partner ongestoord televisie kan kijken in de woonkamer.

Wat jouw reden ook is, er is altijd een optie die perfect aansluit bij jouw wensen en woonsituatie. Onze producten worden namelijk op maat gemaakt. Speciaal voor jou. Extra voordeel: door jouw huis of tuin te voorzien van een mooie tuinkamer verhoog je de waarde van je huis. Het is dus een goede investering.

De voordelen van een houten overkapping met glazen schuifdeuren

Glazen schuifwanden zijn ideaal als je beschut wilt genieten van extra leefruimte. Het kraakheldere glas zorgt er daarnaast voor dat je optimaal zicht houdt op al het moois dat jouw tuin te bieden heeft. De natuurlijke lichtinval in je tuinkamer geeft een fijne sfeer.

De glazen schuifwanden van Verasol zijn onder vrijwel elk type overkapping te plaatsen, omdat ze op maat gemaakt worden. Met de extra lage onderrail van 17 millimeter worden struikelmomenten voorkomen en is de drempel tussen binnen en buiten letterlijk heel laag!

Ben je op zoek naar glazen schuifwanden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit drie productlijnen met alle drie hun eigen kenmerken. Zo ben je verzekerd van een glazen schuifwand die perfect past bij jouw woonwensen én situatie! Heb je nog geen overkapping? Of wil je graag een tuinkamer laten bouwen? Dat kan natuurlijk uit! Bij Verasol vind je naast glazen schuifwanden op maat een uitgebreide collectie in veranda’s, tuinkamers en carports. Meer weten over onze producten? Kom dan eens langs in één van de Verasol winkels of neem contact op met één van onze adviseurs.

Het beeldmateriaal in deze blog is ontwikkeld in samenwerking met Judith Doppenberg van Huizedop styling. 

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.