4 redenen om een veranda in je tuin te plaatsen

17 augustus 2020-Inspiratie

4 redenen om een veranda in je tuin te plaatsen

Een overkapping in de tuin? Dat is een geweldig idee! Het realiseren van een veranda aan je (tuin)huis is namelijk één van de beste investeringen die je kunt maken. Naast een boel praktische voordelen, zorgt een veranda ook voor een compleet andere uitstraling. En dankzij de ruime keuze aan opties en accessoires van Verasol ga jij voor een veranda die écht bij jou huis en stijl past. Nog niet overtuigd? Dan zijn hier vier redenen om een veranda te plaatsen!

1. Met een veranda in je tuin geniet je bij alle weersomstandigheden.

Van een veranda heb je alle seizoenen plezier. Zeker wanneer je deze uitbreidt met enkele opties. Zo zit je in de lente en herfst, wanneer de regen met bakken uit de hemel komt, heerlijk beschut onder jouw overkapping. Maak in de zomer gebruik van verschillende soorten zonwering (denk aan bovendakzonwering, onderdakzonwering of zonnedoeken) om de warme zonnestralen geen kans te bieden. Ook in de winter aangenaam vertoeven? Maak van jouw veranda een complete tuinkamer met glazen schuifwanden of aluminium voor- en zijwanden!

2. Creëer extra leefruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wanneer je kiest voor een veranda, dan kies je voor extra ruimte. Hoe jij die ruimte benut, is aan jou. Wat dacht je van een gezellige zithoek? Helemaal klaar voor de vele dinertjes en borrels die ongetwijfeld zullen volgen. Of gebruikt jouw veranda als atelier of werkplaats, met vrij uitzicht op de tuin. Jij bedenkt het, samen realiseren we het! 

3. Bescherm je tuinmeubelen tegen weer en wind.

Uv-licht heeft niet alleen effect op onze huid, ook je tuinmeubelen hebben eronder te lijden. Door de zon verkleuren ze sneller, waardoor je eerder op zoek moet naar een nieuwe set. En laten we de effecten van regen, wind, sneeuw en hagel niet vergeten! Hoewel een veranda een fantastische plek is om veel tijd door te brengen, kan deze ook worden ingezet om jouw tuinmeubelen veilig op te bergen. Zo kunnen deze het hele jaar door buiten blijven staan, zonder dat jij bang hoeft te zijn voor beschadigingen. 

4. Een snelle manier om waarde toe te voegen. 

Zoals we hierboven al aangeven is een veranda een goede investering. Niet alleen geeft een veranda extra leefruimte, het geeft je huis ook een luxe uitstraling. En dat betekent dat de waarde ervan toeneemt! Omdat het plaatsen van een veranda in essentie zo gepiept is, geniet je binnen vier weken van die luxe.

Meer inspiratie opdoen? 

Kom dan eens langs in één van onze winkels. Hier staat altijd een adviseur voor je klaar. Deze luistert naar jouw wensen en kan je voorzien van een persoonlijk advies, afgestemd op jouw woning.

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je (thuis) inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren in een Verasol winkel.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Bezoek een Verasol winkel.