Profiteer van
2022 prijzen


Veranda aan huis

Ontdek de mogelijkheden voor meer leefruimte.

3 productlijnen een veranda aan huis

Droom jij van extra leefruimte? Het hele jaar buiten genieten of juist meer ruimte binnen creëren? Met een Verasol veranda aan huis realiseer je die droom. Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou of jouw woning past. Dat wordt genieten! 

Wat is een veranda aan huis?

Een veranda aan huis is een overkapping die bestaat uit een dakconstructie met staanders die aan je huis wordt gemonteerd. Met een veranda aan huis geniet je het hele jaar van je tuin. Als je je veranda uitbreid met voor- en zijwanden, zit je lekker beschut tegen wind en regen. Bovendien creëer je met een veranda meer leefruimte. Zo ontstaat een fijne plek waar je je af en toe even lekker terug kunt trekken. Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een veranda die aansluit bij jouw unieke woonwens.

Voordelen aluminium

  • Sterk en licht materiaal
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recyclebaar / Milieuvriendelijk

#HappyMetVerasol

Ben jij er nog niet helemaal uit hoe je de extra leefruimte van een veranda zou willen inzetten bij jou thuis? Scroll eens door de prachtige beelden van onze klanten die jou voorgingen en ontdek de vele mogelijkheden van de Verasol veranda's.

Heb jij een Verasol product en wil je ook graag anderen inspireren voor extra leefruimte? Ontdek hoe jouw mooie foto's ook onderdeel kunnen worden van ons inspiratieplatform! 

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Download ons inspiratiemagazine

Boordevol ideeën en handige informatie voor een veranda of tuinkamer. Vraag het gratis aan.

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Op zoek naar een veranda aan huis? Bekijk de mogelijkheden!

Wat is een veranda aan huis?

Een veranda aan huis is een overkapping die bestaat uit een dakconstructie met staanders en zijwanden. Met een veranda aan huis geniet je het hele jaar van je tuin. Je zit namelijk lekker beschut tegen wind en regen. Bovendien creëer je met een veranda meer leefruimte. Zo ontstaat een fijne plek waar je je af en toe even lekker terug kunt trekken. Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een veranda die aansluit bij jouw unieke woonwens. 

Wat zijn de voordelen van een veranda aan huis?

Door een veranda aan huis te bouwen geniet je veel langer van het buitenleven. Een veranda is ideaal voor een beschut terras waar je ook met regen en wind lekker knus kunt zitten. Het is de perfecte plek voor een barbecue met de familie, of een gezellige borrel met vrienden. 

De mogelijkheden van een veranda aan huis

Er zijn verschillende soorten veranda's. Zo heb je houten veranda’s, maar ook aluminium veranda’s. Onze veranda's bestaan altijd uit een stevige aluminium constructie. Aluminium is een duurzaam materiaal en erg onderhoudsvriendelijk. 

Wil je een dichte veranda aan huis laten bouwen? Tover je veranda dan in een handomdraai om tot een dichte tuinkamer. Dat doe je door deze dicht te maken met glazen schuifwanden en deuren. Verasol veranda’s zijn eenvoudig uit te breiden met opties als zonwering en led-verlichting.

Een veranda winkel bij jou in de buurt

Droom jij van een huis met veranda? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Kom langs in een van onze winkels! Wij leveren een breed assortiment veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren en glazen schuifwanden zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.