Veranda aan huis

Ontdek de mogelijkheden voor meer leefruimte.

3 productlijnen een veranda aan huis

Met Verasol creëer je extra ruimte en geniet jij het hele jaar van buiten. Met een Verasol veranda aan huis realiseer je die droom. Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou of jouw woning past.

Wat is een veranda aan huis?

Een veranda aan huis is een overkapping die bestaat uit een dakconstructie met staanders die aan je huis wordt gemonteerd. Met een veranda aan huis geniet je het hele jaar van je tuin. Als je je veranda uitbreid met voor- en zijwanden, zit je lekker beschut tegen wind en regen. Bovendien creëer je met een veranda meer leefruimte. Zo ontstaat een fijne plek waar je je af en toe even lekker terug kunt trekken. Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een veranda die aansluit bij jouw unieke woonwens.

Voordelen aluminium

  • Duitse kwaliteit uit eigen fabriek
  • Maatwerk veranda's mogelijk
  • Eigen inmeet- en montageservice
  • 5 tot 10 jaar garantie
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Werkwijze Verasol

Geen zorgen. Wij regelen alles voor je.

Zorgeloos genieten van jouw (nieuwe) veranda of tuinkamer begint bij een goede voorbereiding en de juiste opbouw. Daarom nemen wij graag alle zorg uit handen.

1. Advies op maat

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom kun je altijd bij onze winkels terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek op basis van jouw persoonlijke situatie. 

2. Inmeetservice

Een veranda of tuinkamer uitgekozen? Top! Om er zeker van te zijn dat jij je geen zorgen hoeft te maken of alles gaat passen, komen we van tevoren graag de situatie bekijken en definitief inmeten.

3. Eigen productie

Al onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Duitsland. Hierdoor kunnen we desgewenst alle producten volledig op maat maken én kwaliteit garanderen.

4. Montage

Wanneer je veranda of tuinkamer geproduceerd is, komen onze ervaren monteurs jouw kant op. Zij zorgen ervoor dat jouw extra leefruimte op de juiste manier wordt gemonteerd zodat jij er jarenlang van kan genieten.

Ervaringen van anderen

Vele anderen gingen je voor. Benieuwd naar hoe zij onze service hebben ervaren? Lees meer!

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Op zoek naar een veranda aan huis? Bekijk de mogelijkheden!

Wat is een veranda aan huis?

Een veranda aan huis is een overkapping die bestaat uit een dakconstructie met staanders en zijwanden. Met een veranda aan huis geniet je het hele jaar van je tuin. Je zit namelijk lekker beschut tegen wind en regen. Bovendien creëer je met een veranda meer leefruimte. Zo ontstaat een fijne plek waar je je af en toe even lekker terug kunt trekken. Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een veranda die aansluit bij jouw unieke woonwens. 

Wat zijn de voordelen van een veranda aan huis?

Door een veranda aan huis te bouwen geniet je veel langer van het buitenleven. Een veranda is ideaal voor een beschut terras waar je ook met regen en wind lekker knus kunt zitten. Het is de perfecte plek voor een barbecue met de familie, of een gezellige borrel met vrienden. 

De mogelijkheden van een veranda aan huis

Er zijn verschillende soorten veranda's. Zo heb je houten veranda’s, maar ook aluminium veranda’s. Onze veranda's bestaan altijd uit een stevige aluminium constructie. Aluminium is een duurzaam materiaal en erg onderhoudsvriendelijk. 

Wil je een dichte veranda aan huis laten bouwen? Tover je veranda dan in een handomdraai om tot een dichte tuinkamer. Dat doe je door deze dicht te maken met glazen schuifwanden en deuren. Verasol veranda’s zijn eenvoudig uit te breiden met opties als zonwering en led-verlichting.

Een veranda winkel bij jou in de buurt

Droom jij van een huis met veranda? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Kom langs in een van onze winkels! Wij leveren een breed assortiment veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren en glazen schuifwanden zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.